Witam serdecznie , moja przygoda ze storczykami zaczela sie bardzo niedawno. Otoz pierwszego storczyka dostalam dokladnie 2-go marca na urodziny. Piekny o bialej barwie... niestety przez wlasna glupote niestety chyba go zepsulam

. Jest nadal u mnie , chociaz mialam juz go wyrzucic. Niedawno jednak cos sie zmienilo. Zaczal sie pojawiac listek i cos ... na odcietym nad trzecim oczkiem lodyzce pojawil sie stozek

szczeze powiedziawszy nie mam pojecia co to... :/ no nic

jak tylko naucze sie wstawiac zdjecia chetnie pokaze to cos... a powiem ze to cos sie powieksza

Kolejny storczyk trafil do mnie jakis miesiac temu. Tez bialasek

niestety byl w kiepskim stanie i kwiaty momentalnie przekwily. Obecnie mam 4 storczyki. Trzeciego kupilam tydzien temu ( ciezko mi okreslic kolor... roz z pomarazczem

) i dzis rowniez kupilam kolejnego... zoltego

moje pachnace sloneczko. Naprawde pachnie.... pieknie. Kolejne dwa storczyki wlasnie licytuje na niemieckim ebay'u. Niemieckim bo tu mieszkam i musze przyznac maja naprawde wiele pieknych storczykow. Jak tylko naucze sie wstawiac zdjecia z checia pokaze moje nabytki. Hmmmm.... co jeszcze moge powiedziec.... storczyki wciagaja!!
Obowiązuje Regulam Forum- vide par.3.2
dot.pisowni polskiej i sposobu ustawienia znaków polskich/wskazana metodyka zmian/ .
-mod. JOVANKA