Ogród róży
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród róży
Ładny ogródek chociaż pod wodą ; ,pogoda się zmienia jest więcej słońca to może i u ciebie osuszy ,, też lubię kamienie i mam nimi obłożone rabatki , piękny zakątek z azaliami i Rh. ciekawe jak będą tam rosły , u mnie najgorzej rosną Rh .. znowu przemarzły im kwiaty , studnię też mam ,woda służy do podlewania kwiatów i warzyw ,bo jest cieplejsza a moja kotka siedzi w domu tylko inne koty do niej przychodzą .. chyba będzie nowy przychówek ... ale nie mam szczęścia do kotków , zawsze coś się z nimi stanie , w tamtym roku chyba kocur je wygryzł ...
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Witaj.
To straszne, jak przyroda nam pokazuje,że jesteśmy bezsilni....woda wdziera się zawsze tam,gdzie nie powinna, niszczy nasze ogrody, warzywa, nie wiadomo czy woda nie jest skażona.
Współczuję Ci, tyle wysiłku włożyłaś w ogród i wodą zalane prawie wszystko....
Dużo pracy przed Tobą, może jak woda opadnie to nie będzie dużo strat...
Ja też uwielbiam kamienie, rośliny dużo lepiej sie prezentują w ich towarzystwie
Anna
To straszne, jak przyroda nam pokazuje,że jesteśmy bezsilni....woda wdziera się zawsze tam,gdzie nie powinna, niszczy nasze ogrody, warzywa, nie wiadomo czy woda nie jest skażona.

Współczuję Ci, tyle wysiłku włożyłaś w ogród i wodą zalane prawie wszystko....

Dużo pracy przed Tobą, może jak woda opadnie to nie będzie dużo strat...
Ja też uwielbiam kamienie, rośliny dużo lepiej sie prezentują w ich towarzystwie

Anna
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- leosta
- 500p
- Od: 29 sty 2008, o 08:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj justyno. Ładna działeczka. Ja dwa lata temu też miałem zalaną. Miałem nawet chęć wszystko zaorać. Roślinki ładnie odrosną nie martw się. Kocurka mam podobnego. Mojego nie było 3 tygodnie i wrócił ze swoją kocichą cały podrapany.
Pozdrawiam Leszek.
Pozdrawiam Leszek.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witaj
Widzę ,że lubisz kamienie.Studnia zrobiona podobnie do mojej.Zgromadziłaś dużo ładnych roślin.Podziwiam Twój zapał do pracy,ale widac efekty 

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
DZIĘKUJĘ Wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa .Ogródek obsycha zobaczę co z niego będzie jak wszystko padnie to
ale może tak źle nie będzie pozdrawiam

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Witaj Justynko
wpadłam się przywitać i obejrzeć Twój wątek
Ja dopiero mam zamiar posiać coś z warzywek, niestety wcześniej nie miałam przygotowanego miejsca, a i wiosna nas nie rozpieszcza
Mam nadzieję, że u Ciebie już w porzadku 

Witaj Justynko
jestem pod wielkim wrażeniem , twojej osoby . Znakomicie radzisz sobie z
prowadzeniem i urządzaniem ogrodu i do tego jeszcze czwórka dzieciątek
Współczuję z powodu zalania ci ogrodu i strat poniesionych przez wodę , ale mam nadzieję , że wszystko
szybko wróci do normy i będziesz cieszyć się pięknym ogrodem .

prowadzeniem i urządzaniem ogrodu i do tego jeszcze czwórka dzieciątek

Współczuję z powodu zalania ci ogrodu i strat poniesionych przez wodę , ale mam nadzieję , że wszystko
szybko wróci do normy i będziesz cieszyć się pięknym ogrodem .
- maniusika
Znowu nadają pogorszenie pogody chyba w tym roku nie będzie własnych warzyw , porobiłam rowki aby woda spływała ale i tak jest grząsko .. szkoda bo tak ładnie zaczynało się robić ...
- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
Witaj,
dziękuję za zaproszenie i się melduję!
Mam nadzieję że woda Ci za dużych szkód nie narobiła , mam nadzieję że to już koniec tej wodnej katastrofy.
Widzę że próbujesz różnych miejsc na przechowywanie i linkowanie zdjęć. Proponuję Ci byś wypróbowała Tinypic (http://pl.tinypic.com/) - możesz założyć kilka albumów , bez żadnych ograniczeń i opłat.
Korzystałem wcześniej z innych , ale ten ma chyba najlepszą funkcjonalność. Jedynym minusem , a jednocześnie plusem jest że nie można jednym przeciągnięciem dodać kilku zdjęć , jednocześnie można tylko 5 , ale i to za każdym razem trzeba każde zaznaczać osobno. Ale za to każde może być ustawione na inny rozmiar. Jak będziesz chciała - to Ci mogę wysłać "instrukcję" na PW. 
dziękuję za zaproszenie i się melduję!

Mam nadzieję że woda Ci za dużych szkód nie narobiła , mam nadzieję że to już koniec tej wodnej katastrofy.

Widzę że próbujesz różnych miejsc na przechowywanie i linkowanie zdjęć. Proponuję Ci byś wypróbowała Tinypic (http://pl.tinypic.com/) - możesz założyć kilka albumów , bez żadnych ograniczeń i opłat.

- maniusika
Znowu się chmurzy a mogło być dalej słonecznie aż miło było przebywać w ogrodzie i wreszcie porządnie popracować .. trochę doprowadziłam ogródek do porządku , jednak jeszcze nie wszędzie można wejść a tu znowu nadają opady ,, również przechowuję zdjęcia w Tinypic ,, mam kilka przekaźników ale ten jest niezawodny ...
- roza333
Wita jnforce u mnie już pada praca w ogrodzie idzie wolno mokro grząsko i paskudnie już się zastanawiam czy warzywniaka nie zlikwidować tyle się tu kwiatów naoglądałam że aż mi się w głowie kręci i gdzie ja to mam posadzić
tyle chciejstwa mam
Andrzej Max dziękuję to poproszę o tę instrukcję na pw

Andrzej Max dziękuję to poproszę o tę instrukcję na pw
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Justynko, myślę, że warzywnik trzymajroza333 pisze:Wita jnforce u mnie już pada praca w ogrodzie idzie wolno mokro grząsko i paskudnie już się zastanawiam czy warzywniaka nie zlikwidować tyle się tu kwiatów naoglądałam że aż mi się w głowie kręci i gdzie ja to mam posadzićtyle chciejstwa mam
![]()

Słyszłaś jaką cenę mogą mieć warzywa w tym roku

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Justynko szkoda mi twojego warzywnika, warzywka wyglądały na bardzo zdrowe. Te deszcze chyba wszystkim nam dały się we znaki. szkoda gadać, pogniły ziemniaki na polach,będą drogie warzywa i owoce.Pozdrawiam cię i zapraszam do mnie.
- roza333
pamelka witaj coś o cenach obiło mi się o uszy będzie ciężko w tym roku już wszystko drożeje i kapusta młoda i ziemniaki
moja cebula na razie trzyma się dzielnie oby tak dalej fasolka zaczyna kiełkować pietruszka rośnie dość fajnie a dziś posadzę por i selery ale na klombie koło borówek na warzywniaku nie będę ryzykować. A jedna hosta to mi się tak rozrosła że szok muszę dziś ją sfocić ale telefonem to te zdjęcia nie są najlepsze
pozdrawiam kochani i życzę miłego dnia