Ogród róży

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród róży

Post »

Ładny ogródek chociaż pod wodą ; ,pogoda się zmienia jest więcej słońca to może i u ciebie osuszy ,, też lubię kamienie i mam nimi obłożone rabatki , piękny zakątek z azaliami i Rh. ciekawe jak będą tam rosły , u mnie najgorzej rosną Rh .. znowu przemarzły im kwiaty , studnię też mam ,woda służy do podlewania kwiatów i warzyw ,bo jest cieplejsza a moja kotka siedzi w domu tylko inne koty do niej przychodzą .. chyba będzie nowy przychówek ... ale nie mam szczęścia do kotków , zawsze coś się z nimi stanie , w tamtym roku chyba kocur je wygryzł ...
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Witaj.

To straszne, jak przyroda nam pokazuje,że jesteśmy bezsilni....woda wdziera się zawsze tam,gdzie nie powinna, niszczy nasze ogrody, warzywa, nie wiadomo czy woda nie jest skażona. :(
Współczuję Ci, tyle wysiłku włożyłaś w ogród i wodą zalane prawie wszystko.... :( :(
Dużo pracy przed Tobą, może jak woda opadnie to nie będzie dużo strat...
Ja też uwielbiam kamienie, rośliny dużo lepiej sie prezentują w ich towarzystwie :)

Anna
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj justyno. Ładna działeczka. Ja dwa lata temu też miałem zalaną. Miałem nawet chęć wszystko zaorać. Roślinki ładnie odrosną nie martw się. Kocurka mam podobnego. Mojego nie było 3 tygodnie i wrócił ze swoją kocichą cały podrapany.
Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Witaj :wit Widzę ,że lubisz kamienie.Studnia zrobiona podobnie do mojej.Zgromadziłaś dużo ładnych roślin.Podziwiam Twój zapał do pracy,ale widac efekty ;:63
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

DZIĘKUJĘ Wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa .Ogródek obsycha zobaczę co z niego będzie jak wszystko padnie to ;:223 ale może tak źle nie będzie pozdrawiam
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Witaj Justynko :wit wpadłam się przywitać i obejrzeć Twój wątek ;:108 Ja dopiero mam zamiar posiać coś z warzywek, niestety wcześniej nie miałam przygotowanego miejsca, a i wiosna nas nie rozpieszcza ;:223 Mam nadzieję, że u Ciebie już w porzadku :uszy
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Justynko :wit jestem pod wielkim wrażeniem , twojej osoby . Znakomicie radzisz sobie z
prowadzeniem i urządzaniem ogrodu i do tego jeszcze czwórka dzieciątek ;:138
Współczuję z powodu zalania ci ogrodu i strat poniesionych przez wodę , ale mam nadzieję , że wszystko
szybko wróci do normy i będziesz cieszyć się pięknym ogrodem .
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znowu nadają pogorszenie pogody chyba w tym roku nie będzie własnych warzyw , porobiłam rowki aby woda spływała ale i tak jest grząsko .. szkoda bo tak ładnie zaczynało się robić ...
Mój album
Awatar użytkownika
Andrzej Max
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lip 2009, o 15:35
Kontakt:

Post »

Witaj,
dziękuję za zaproszenie i się melduję! :wink:
Mam nadzieję że woda Ci za dużych szkód nie narobiła , mam nadzieję że to już koniec tej wodnej katastrofy. :wit
Widzę że próbujesz różnych miejsc na przechowywanie i linkowanie zdjęć. Proponuję Ci byś wypróbowała Tinypic (http://pl.tinypic.com/) - możesz założyć kilka albumów , bez żadnych ograniczeń i opłat. :uszy Korzystałem wcześniej z innych , ale ten ma chyba najlepszą funkcjonalność. Jedynym minusem , a jednocześnie plusem jest że nie można jednym przeciągnięciem dodać kilku zdjęć , jednocześnie można tylko 5 , ale i to za każdym razem trzeba każde zaznaczać osobno. Ale za to każde może być ustawione na inny rozmiar. Jak będziesz chciała - to Ci mogę wysłać "instrukcję" na PW. 8-)
Pozdrawiam słonecznie
Andrzej M.
:-) Moje ogłoszenie.
Moje kamienie Moje kamienie 2011
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Znowu się chmurzy a mogło być dalej słonecznie aż miło było przebywać w ogrodzie i wreszcie porządnie popracować .. trochę doprowadziłam ogródek do porządku , jednak jeszcze nie wszędzie można wejść a tu znowu nadają opady ,, również przechowuję zdjęcia w Tinypic ,, mam kilka przekaźników ale ten jest niezawodny ...
Mój album
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wita jnforce u mnie już pada praca w ogrodzie idzie wolno mokro grząsko i paskudnie już się zastanawiam czy warzywniaka nie zlikwidować tyle się tu kwiatów naoglądałam że aż mi się w głowie kręci i gdzie ja to mam posadzić ;:223 tyle chciejstwa mam :(
Andrzej Max dziękuję to poproszę o tę instrukcję na pw
Awatar użytkownika
harpia411
200p
200p
Od: 8 paź 2009, o 16:50

Post »

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

roza333 pisze:Wita jnforce u mnie już pada praca w ogrodzie idzie wolno mokro grząsko i paskudnie już się zastanawiam czy warzywniaka nie zlikwidować tyle się tu kwiatów naoglądałam że aż mi się w głowie kręci i gdzie ja to mam posadzić ;:223 tyle chciejstwa mam :(
Justynko, myślę, że warzywnik trzymaj ;:108 kwiatki się jakoś upchnie :;230
Słyszłaś jaką cenę mogą mieć warzywa w tym roku ;:111
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Justynko szkoda mi twojego warzywnika, warzywka wyglądały na bardzo zdrowe. Te deszcze chyba wszystkim nam dały się we znaki. szkoda gadać, pogniły ziemniaki na polach,będą drogie warzywa i owoce.Pozdrawiam cię i zapraszam do mnie.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

pamelka witaj coś o cenach obiło mi się o uszy będzie ciężko w tym roku już wszystko drożeje i kapusta młoda i ziemniaki :( moja cebula na razie trzyma się dzielnie oby tak dalej fasolka zaczyna kiełkować pietruszka rośnie dość fajnie a dziś posadzę por i selery ale na klombie koło borówek na warzywniaku nie będę ryzykować. A jedna hosta to mi się tak rozrosła że szok muszę dziś ją sfocić ale telefonem to te zdjęcia nie są najlepsze :( pozdrawiam kochani i życzę miłego dnia ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”