Baryczkowe Doniczkowce
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Baryczkowe Doniczkowce
Cudna kurka z kurczaczkami
Piękne tulipany aż się buzia uśmiecha na ten widok. Jak oglądam takie zdjęcia to tęsknię za własnym ogrodem. Może kiedyś będę miała.

- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja postanowiłam choć na przez chwilę znależć się w Dolinie Baryczy.
I co widzę,kobieto Ty to masz szczęście nie dość ,że kwiaty kwitną te w domu ,to i na zewnątrz,szczęśliwa mama-kura z potomstwem spaceruje,to jeszcze czterolistna koniczynka rośnie na trawniku.
Po prostu Raj na ziemi.Taka to pożyje 

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kamilko dziękuję za tak wspaniałe widoczki
Od tych tulipanów oczów nie można oderwać tak swym pięknem przyciągają wzrok
Widok kurki z kurczątkami fantastyczny....przypomniał mi się dom rodzinny gdzie kur było dużo a maluszków jeszcze więcej

Widok kurki z kurczątkami fantastyczny....przypomniał mi się dom rodzinny gdzie kur było dużo a maluszków jeszcze więcej

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Ślicznie tu u Ciebie Kamilko, śliczne falki, tulipanki, fuksje no i rewelacyjna kurka z kurczaczkami
. Tak to może mieć tylko właścicielka czterolistnej koniczynki. 

- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Kamilko, jakie cudne tulipany! Te strzępiaste są rewelacyjne
A jaka śliczna kurka z dzieciaczkami 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kamilko u mnie po tulipanach ani śladu
Twoje są cudne
ale cóż będa inne kwiaty
a kureczka taka fajnista

- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, bardzo dziękuję za zajrzenie do mnie i miłe słowa
Dziś miałam wielkie przesadzanie, jednak z tarasu wygoniła mnie ulewa. Znów pada deszcz, Barycz stoi wysoko i wały p/powodziowe na wysokości mojej wioseczki są coraz bardziej nasiąknięte.
Wczoraj wyglądało to tak:
W jednym miejscu wał był rozkopany, najpewniej przez wędkarzy, w tym miejscu woda zaczęła się przelewać na pobliskie łąki i pola, strażacy z naszej OSP walczyli, by naprawić wał. Udało się

Dziś miałam wielkie przesadzanie, jednak z tarasu wygoniła mnie ulewa. Znów pada deszcz, Barycz stoi wysoko i wały p/powodziowe na wysokości mojej wioseczki są coraz bardziej nasiąknięte.
Wczoraj wyglądało to tak:

W jednym miejscu wał był rozkopany, najpewniej przez wędkarzy, w tym miejscu woda zaczęła się przelewać na pobliskie łąki i pola, strażacy z naszej OSP walczyli, by naprawić wał. Udało się

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- kindziek
- 200p
- Od: 22 maja 2010, o 11:28
Witaj! Jestem zszokowana twoimi ślicznymi kwiatkami, chociaż, że jestem tutaj dopiero pierwszy raz, muszę się u Ciebie do lektury zabrać.

''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
- milkicja
- Od: 6 kwie 2010, o 18:19
Masz przepiękne kwiaty
Bardzo mnie wciągną twój wąteczek i na pewno będę tu częstym gościem
Bardzo mnie wciągną twój wąteczek i na pewno będę tu częstym gościem
- chan-dzia
Widoki masz przepiękne ,zalanie to już chyba raczej nie grozi. 

- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, dziękuję za chwile poświęcone moim roślinkom 
Kingo, zapraszam na moje parapety i do ogrodu- miłego czytania, oglądania
Damianie, niebezpieczeństwo minęło, woda rozlała się po łąkach i polach, przez co opadła nieco. Wprawdzie wał na którym stałam robiąc fotkę, zerwał się, ale na szczęście woda nie doszła do najbliższych domostw:)
Milkicjo, dziękuję i zapraszam! Bardzo miło jest czytać takie słowa, żałuję, że sama nie mam na tyle czasu, by częściej bywać w Waszych wątkach.
Aniu, na szczęście już nie grozi, ale przyznam, że strachu trochę było. Niestety część pól mojego Taty została zalana i nic z nich już się nie zbierze latem. Wprawdzie lepiej mieć zalane pole niż dom, ale starta jest wielka, również przez niemożność ubezpieczenia zasiewów od powodzi
Zrobiłam kilka fotek moim doniczkowcom i zapodziałam gdzieś fotki w komputerze! Jak znajdę obiecuję pokazać
Wreszcie zaczął się puszczać stefanotis z przeceny i ma coś na kształt maleńkich pączków! Ogólnie reszta przygotowuje się do ostatniej części remontu, na pewno kilka wyjedzie do Piotrka, kilka wywędruje z kaktusami na ogród, reszta będzie się kurzyła i marniała
Na dzisiejsze Święto Mam, a także i Mojej Mamy, która pewnie tu zagląda, z najpiękniejszymi życzeniami- serduszka

I majowy bukiecik dla Mam

Kingo, zapraszam na moje parapety i do ogrodu- miłego czytania, oglądania

Damianie, niebezpieczeństwo minęło, woda rozlała się po łąkach i polach, przez co opadła nieco. Wprawdzie wał na którym stałam robiąc fotkę, zerwał się, ale na szczęście woda nie doszła do najbliższych domostw:)
Milkicjo, dziękuję i zapraszam! Bardzo miło jest czytać takie słowa, żałuję, że sama nie mam na tyle czasu, by częściej bywać w Waszych wątkach.
Aniu, na szczęście już nie grozi, ale przyznam, że strachu trochę było. Niestety część pól mojego Taty została zalana i nic z nich już się nie zbierze latem. Wprawdzie lepiej mieć zalane pole niż dom, ale starta jest wielka, również przez niemożność ubezpieczenia zasiewów od powodzi
Zrobiłam kilka fotek moim doniczkowcom i zapodziałam gdzieś fotki w komputerze! Jak znajdę obiecuję pokazać

Wreszcie zaczął się puszczać stefanotis z przeceny i ma coś na kształt maleńkich pączków! Ogólnie reszta przygotowuje się do ostatniej części remontu, na pewno kilka wyjedzie do Piotrka, kilka wywędruje z kaktusami na ogród, reszta będzie się kurzyła i marniała

Na dzisiejsze Święto Mam, a także i Mojej Mamy, która pewnie tu zagląda, z najpiękniejszymi życzeniami- serduszka

I majowy bukiecik dla Mam

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- chan-dzia
Mamom podoba się bukiecik konwalii,dziękuję 

- zeberka4