Aniu- dziękuję w imieniu Eq.

Kącik co chwilka się zmienia, dziś widziałam świetne doniczki po 7 zł...chyba, jeden rządek <5szt> kupię i wymienię. Tylko to były doniczki w Tarnowie, muszę poszukać podobych u siebie, może znajdę
Wiola- może następnym razem będą ładniejsze?
Sylwiat- niestety drugi raz Bedronki nie "zaliczyłam"...brak czasu, ale w sumie nie żałuję, mam swojego, upolowanego

Koniecznie Pochwal się fotkami nowości
Dusiu- bardzo dziękuję w ich imieniu. Chciałabym mieć bujniejsze kwitnienia. Ale może to przyjdzie z czasem...
Henryku- ja też go uwielbiam
Zabka_Monis - a Goń, Goń...z całego serca Ci życzę pokaźnej kolekcji, będę mieć, co oglądać na Twoim wątku ;)
Trzynastka- ja nie wiem, skąd on czerpie wodę, nawet go nie zraszam, od kiedy to wyłączyli kaloryfery. A korzonki, już dorosly do podłoża
Pani_Storczyk- te "cudne" doniczki mi się znudziły, trzeba je wymienić

To znaczy przełożę je gdzie indziej, a na półeczkę muszę znaleźć 5 fajnych doniczek, o podobnych do siebie, wzorach
Jeanne- Wiesz, co mi się teraz marzy...dwa Equetrisy w jednej doniczce
Renatko- jest różowe z ciemnobordowym środkiem. Kilka stron wcześniej jest jego fotka, bo właśnie kończy kwitnienie i wypuszcza kolejny pęd. To będzie 5 pędzik w ciągu roku <mam go od marca tamtego roku>. Jest niezmordowanym storczykiem, jeśli chodzi o kwitnienia
Dziękuję za dowiedzinki