AGUŚ zaraz tam wpadnę pooglądać .
IWONKA gdzie jej tam do pełnej gotowości .Jeszcze dużo pracy przed nami .Teraz psikałam Decisem na mszyce ,ale jak miałam zdrową rękę to psikałam wodą z octem na 1l,wody 1 kieliszek octu i trochę płynu do naczyń
HANIU nawet nie zdążyłam zrobić zdjęcia ,bo dałam baterie do ładowania .Róże są w tym samym miejscu z nimi nie robiłam nic ,ale dosadzałam kwiatki towarzyszące ,więc i rabatkę musiałam powiększyć .Trochę to teraz lepiej wygląda w/g mnie .Wiem ,że tam jeszcze dużo pracy i kasy trzeba włożyć ,żeby zobaczyć końcowy efekt
BASIU miło ,że się znowu zjawiłaś brakowało mi tego ,żeby zaglądać do Twego ogródka .U nas również grzmociło ,więc uciekłam do domu i tak nie miałam tam już nic do roboty
NELU nie wszystkie tulipany mają piękny zapach ,ale ten jeden pachnie jak lilie .Jak jutro nie będzie lało to zrobię mu zdjęcie .Mój brat lubi takie przekąski ,mnie to nie odpowiada brrrrrrr
EWUNIU niestety pogoda ciągle płata figla i nie daje popracować
KRYSIU zawsze muszą być pracownicy i nadzorcy ,ale chociaż byłaś na powietrzu blisko swoich kochanych roślinek .To najbardziej się liczy .
GRAŻYNKO jeszcze tego nie słyszałam ,ale może warto to zastosować chociaż w sklepie zauważyłam ,że końcówki nie są obcinane tylko wyrywane .Można ,można gdyż czasem tak mocno siedzi ,że nie można go wyrwać .No widzisz człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera
ASIU mam nadzieję ,że będzie superowa ,a o ślimakach lepiej już nie wspominać ,gdyż po dzisiejszym deszczu, to nawet boję się jutro wejść do ogródka