Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzięki, Marysiu!
Dobranoc :D
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izo zawsze chętnie do Ciebie zaglądam choć nie zawsze się melduję :P
Dowiaduję się tu tak wiele ciekawych wiadomości , a po za tym jesteś tak pogodną i życzliwą osobą, że jak tu nie zaglądać sama powiedz :?: :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Od nikogo nie wymagam, zeby sie meldował :lol: , ale zawsze miło, jak ktoś choć w przelocie rzuci jakieś zdanie ;) Dlatego dziękuję, ze to robisz :D
Dwa razy już powiedziałam dobranoc, a jeszcze tu siedzę. A jutro muszę wstać z rana, bo ogród czeka i woła...więc choć bardzo sobie cenię, co tam cenię, uwielbiam miłe i wesołe towarzystwo, to muszę opuscić to miejsce :( Z żalem mówię po raz trzeci dobranoc, tym razem do wszystkich.
Dobranoc... ;:41
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

A ja mówię dzień dobry w ten pochmurny dzionek.Porcja śmiechu jaką tu odebrałam starczy mi na resztę dnia.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Anya pisze:Sznurki wyciąga się z jednej strony.
No nie, umarłam ze śmiechu!!! Jesteście boskie, już dawno miałam zająć się porządkowaniem szafy i praniem szalików, a tu nie mogę się oderwać i nadal kąpię się w oczku in spe :lol: :lol: :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Anya
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 5 gru 2006, o 14:54

Post »

Hi, hi, hi.. :D :D :D
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Izo podglądam i podglądam Twoje poczynania w ogrodzie.
Jestem pełna podziwu.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Biegnę przywitać miłych gosci!
Elu, dziękuję, ze wpadłaś, baw się dobrze :D

Nalewko, szafy mogą poczekać - u mnie czekają, aż skończę "szaleństwa" w ogrodzie.
Smiech jest najlepszym lekarzem, więc jak jeszcze jesteś rekonwalescentką, to jest dla Ciebie wyjątkowo wskazany ;) A jak już jesteś w formie, to na pewno Ci nie zaszkodzi :lol:

Aniu, dziękuję, że śledzisz moje prace :D

Mariolko, dziękuję :D Zawsze miło Cię gościć :D

Chciałam Wam pokazać dzisiaj zdjęcie przyszłego oczka, ale...
Pewnie ten i ów bedzie sie znów smiał - trudno! Znów przesunęłam oczko :?
Tzn. jeszcze nie przesunęłam fizycznie, tylko zmieniłam plan połozenia, bo okazało się, ze nie mam nad nim ani krztyny cienia i nie mam go jak zrobic. A wyczytałam, ze języczki w słońcu marnieją. Zamiast trzy razy, pomyslałam tylko dwa i takie są efekty. Tymczasem kilka roslin juz posadzonych zbyt blisko brzegu...Pewnie znów w przyszłym roku będę musiała przesadzac biedną różę, a wszystko przez moja niecierpliwość :twisted:
Jak skoryguję połozenie oczka, zrobię jeszcze raz zdjęcie i Wam pokażę, a dziś tylko 2 zdjęcia. Jestem strasznie spiąca - za długo wczoraj siedziałam :lol: no i prawie zasypiam.
Obrazek Obrazek

Ot, taka ciekawostka ;:113
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Izuniu czy ta żarówa to przyświeca Ci nocą w pracy nad oczkiem ? Bo znów zmiany się szykują. Teraz przesunęłaś w planach oczko, niedługo jakieś drzewo, tylko nie planuj przesunięcia garażu, bo tego twój M może nie wytrzymać. :wink: :lol: :lol: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Grażynko to nie jest żarówka :D :D :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Mariolko, oczywiście że wiem - to tylko żarty. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Anya
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 5 gru 2006, o 14:54

Post »

Izulko, pewnie, że śledzę! :D
I bardzo mi się te zmiany podobają, baaardzo, bo widzę, że pomimo zmęczenia jesteś szczęśliwa. Pewnie oczami wyobraźni już się przechadzasz koło oczka i cudnych rabatek. I zajadasz truskawki oczywiście ;:2

Na zdjęciu nawet się dopatrzyłam zarysu oczka, za obsypanym czerwonymi jagodami ognikiem. Chyba się nie pomyliłam ;:88
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Izo, ja też śledzę cały czas Twoją działalność, zwłaszcza temat oczka. Ja jestem zupełnym "oczkowym lajkonikiem" :wink: , więc tym bardziej podziwiam Twoje poczynania i nie moge się doczekać efektu końcowego :D
A tak serio, co to za "żarówka"? :shock:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grażynko, oczko przesunęłam nie tylko w planach, ale i w "realu" :D Miałam dziś zaplanowane lekie prace porządkowe (grabienie liści, wyrywanie chwastów), ale nie wytrzymałam i złapałam za łopatę :lol: Trzy truskawki zostały wyeliminowane :( zeby "przeciągnąć oczko na własciwe miejsce. Zdjęć zrobić oczywiście nie zdążyłam, bo wracałam z ogródka już po ciemku. Jutro zrobię :D
Garaż zostawię w spokoju...na razie ;)

Aniu, za ognikiem to niestety nie oczko, to całkiem inne miejsce :( Jak trochę to wszystko uporządkuję, to postaram sie zrobic zdjęcia, po obejrzeniu których łatwo już będzie wyobrazić sobie, jak wygląda mój ogródek :D A oczko (na razie tylko płytko wygrzebane) pokażę jutro.
Zgadłaś jednak, że w wyobraźni wędruję nieustannie koło oczka i kluczę po moim nowym ogródku, stąpając po nowej kamienistej scieżce zdrowia :D Tylko brak mi jeszcze kilku elementów, bo moja wizja oczka nie jest jeszcze w pełni ustabilizowana :oops:
Nie masz pewnie pojęcia, jak trudno jest sobie wyobrazić widok jakiegoś fragmentu ogrodu z przyszłymi nasadzeniami, kiedy rosną na nim jeszcze rosliny, które mają być dopiero wysiedlone :( Zwłaszcza, ze u mnie nie ma klasycznych rabatek
:lol:

Karolinko, ja tez jestem "lejek" w tej dziedzinie :lol: i porwałam się na oczko tylko dlatego, ze wierzę, iz z pomocą doświadczonych przyjaciół z forum uda mi się! :D
A ta "żarówka" to...gruszka ;:1

Ale nie prawdziwa, tylko owoc dyni gruszkowej :D
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Izuniu, ja nie będę się śmiała, bardzo dobrze Cię rozumiem. Moja niecierpliwość doprowadziła do przestawienia kilku kamoli na moim nowiutkim skalniaczku i przesadziłam kilka roślinek, choć nie zdążyły się zadomowić. :roll: I jak znam siebie na tym nie koniec. :roll:
Piękny ten ognik z żarówką. :lol:
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”