pamelko - bardzo ładne masz skrzyneczki. To własne wykonawstwo, czy kupione???
Koleusy tez bardzo ładne. Dla mnie to jedne z wdzięczniejszych roślinek.
Jolu moje też podobnie wybarwione i jak dla mnie śliczniutkie choć widywałam ładniejsze,powiem tak... pierwszy siew i z sukcesem, twoje już całkiem spore sadzonki a kompozycja urocza
Jolu imienniczko moja, zazdroszczę stolarza. Mnie się też śnią takie skrzyneczki. Myślałam o podobnych bo mi zostało desek z podbitki, muszę poprosić męża , bo ja raczej to sobie nie poradzę ze zbijaniem skrzynek. Roślinki wspaniałę, oby się ładnie hodowały. A jakiej firmy nasiona wysiewałaś?? W moim opakowaniu było chyba 6 nasionek. Co prawda zeszły w 100%, nie mniej jednak jakoś tak mało 6 szt.
Oj wydaje mi sie, że duzo więcej tych nasionek było. A jakiej firmy niestety nie pamiętam, a skrzynki też z resztek, ale domku letniskowego powstały
Teraz tworzą się kolejne, tym razem z pozostałych sztachet po ogrodzeniu
I to jest najlepszy pomysł i oszczędnosci jakie
Bardzo ciekawa kompozycja z liściastych roślin - znam możliwości tej roślinki z tyłu, której listki z tego co pamiętam pachną cytrynowo - rozrasta się w niezłą kępę (jednak i na to jest rada, zawsze można ją przystrzyc). Co to za roślinka z czerwonymi owocami po prawej stronie? Jola i Przemek gratuluje ślicznych pokrzywek