To moja mała Nelly Moser

A to Jackmanii

Tak wyglądaja razem

Hmmm, te strony świata, jak je określić... Siatka po której będą się wspinać jest północą działki. Niestety jest to stanowisko bardzo słoneczne. Cała działka jest nasłoneczniona. Na szczęście niedługo stanie tam dom, więc miejsc zacienionych troszkę przybędzie i najwyżej ją przesadzęmyszek pisze:Jeszcze ciekawe jaka to strona świata, bo Nelly lubi miejsca cieniste - wolniej blakną jej wtedy paski).
Aha i koniecznie posadzić coś trzeba wokół tych powojniczków lub posypać grubo korą, żeby ziemia nie nagrzewała się zbyt mocno i nie wysychała zbyt szybko.
.
Hejka!ziabak pisze:Jak wszystko dobrze pójdzie to kiedy mogę liczyć na kwiaty? Wasze już je mają, a moje biedactwa takie mizerniutkie...
Na lato bym się nastawiała. Lipiec - sierpień najpóźniejziabak pisze: A kiedy mogę spodziewać się kwiatuszków?
Ten powojnik to Markham's Pink.katarzynka575 pisze:Mały, ale ładne ma kwiatki a jak się nazywa twój clematisJurku
katarzynka575 pisze:Jurku ,a skąd się u ciebie wzięło to maleństwo , skoro nie wiesz jakie będzie mieć kwiatki ? zdobyczne? Wsadzaj i dbaj o nie i pokazuj jak rośnie