Clemoholizm - mania zbierania, co kupiła(e)m nowego cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Clemoholizm - mania zbierania, co kupiła(e)m nowego cz.1
Może komuś spodoba sie odmiana prezentowana przez któregoś forumowicza i zachęci go do zakupu nowej roślinki?
Zeszłoroczny zakup - Omoshiro
Zeszłoroczny zakup - Omoshiro
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczny ten powojnik , ja równiez sie skuszę 
W tym roku kupiłam pierwszy powojnik , na etykietce było napisane Multi Blue wiec chyba tak sie nazywa
Nie mam doswiadczenia w ich uprawie, posadziłam go w ziemi uniwersalnej, pod siatką , jak na razie kwitnie już drugi tydzień, jeśli przetrzyma zimne wiatry to na wiosnę na pewno dokupię inne .
Multi Blue

W tym roku kupiłam pierwszy powojnik , na etykietce było napisane Multi Blue wiec chyba tak sie nazywa

Nie mam doswiadczenia w ich uprawie, posadziłam go w ziemi uniwersalnej, pod siatką , jak na razie kwitnie już drugi tydzień, jeśli przetrzyma zimne wiatry to na wiosnę na pewno dokupię inne .
Multi Blue

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Daisy-chylę czoło prze Twoja wiedzą
.To Mazowsze.
Jeśli ktos byłby bardzo zainteresowany,to mógłbym się powymieniać nasionami azalii,rózaneczników,powojników,ewentualnie młodymi sadzonkami,ale dopiero na jesień.
Ps.A mnie nawet nawet wschodzą nasionka powojników,a zwłaszcza te,które sie nasiały przypadkowo,podczas obcinania pędów z kwiatostanami na jesień.

Jeśli ktos byłby bardzo zainteresowany,to mógłbym się powymieniać nasionami azalii,rózaneczników,powojników,ewentualnie młodymi sadzonkami,ale dopiero na jesień.
Ps.A mnie nawet nawet wschodzą nasionka powojników,a zwłaszcza te,które sie nasiały przypadkowo,podczas obcinania pędów z kwiatostanami na jesień.
Jurku, to nie wiedza a InternetJurek pisze:Daisy-chylę czoło prze Twoja wiedzą.To Mazowsze.
Ps.A mnie nawet nawet wschodzą nasionka powojników,a zwłaszcza te,które się nasiały przypadkowo,podczas obcinania pędów z kwiatostanami na jesień.

Myszku cudowne te Twoje powojniki