Dzisiaj wstawię nowe zdjęcia. A co do krokusów i tulipanów to... OKROPNIE WOLNO ROSNĄ
 Niewiele się zmieniły. Może dlatego, że jest zimno?

Miło, że wpadłaś do mnie. A oto obiecane fotki. Trochę jest nowych mieszkańców a trochę "starych" nieśmiało wychyla się spod ziemi a inne znowu nabrały "ciała".
 Miło, że wpadłaś do mnie. A oto obiecane fotki. Trochę jest nowych mieszkańców a trochę "starych" nieśmiało wychyla się spod ziemi a inne znowu nabrały "ciała".

ślicznie u ciebie, jeśli pozwolisz będę cię odwiedzać od czasu do czasu bo też posiadam balkonowy ogródek . A co słychać u twojego clematisa czy daje już jakieś oznaki życia
  ślicznie u ciebie, jeśli pozwolisz będę cię odwiedzać od czasu do czasu bo też posiadam balkonowy ogródek . A co słychać u twojego clematisa czy daje już jakieś oznaki życia  Pozdrawiam
 Pozdrawiam

A angielskie w szczególności
  A angielskie w szczególności 
 A co do Clematisa...
 A co do Clematisa...  chyba nic z niego nie będzie i nawet chyba wiem, jaki błąd popełniłam. Oprócz tego, że zaczął pokazywać oznaki przebudzenia z zimowego snu ja go jeszcze przyciełam i chyba to było za wcześnie. Potem złapał przymrozek i ... mróz miał łatwiejszy dostęp do kwiatuszka. Ale podlewam,czekam... Może mi wybaczy
 chyba nic z niego nie będzie i nawet chyba wiem, jaki błąd popełniłam. Oprócz tego, że zaczął pokazywać oznaki przebudzenia z zimowego snu ja go jeszcze przyciełam i chyba to było za wcześnie. Potem złapał przymrozek i ... mróz miał łatwiejszy dostęp do kwiatuszka. Ale podlewam,czekam... Może mi wybaczy   

Kamień z serca spadł z wielkim hukiem, bo jak te moje lilie przesadzalam to ręce mi się trzęsły, że robię coś nie tak
 Kamień z serca spadł z wielkim hukiem, bo jak te moje lilie przesadzalam to ręce mi się trzęsły, że robię coś nie tak  

Ja na liliach się tak dobrze nie znam i za eksperta się nie uważam ale dziękuję
 Ja na liliach się tak dobrze nie znam i za eksperta się nie uważam ale dziękuję 

Trzymam go w doniczce tak jak kupiłam, bo nie wiem co z nim dalej zrobić.
 Trzymam go w doniczce tak jak kupiłam, bo nie wiem co z nim dalej zrobić. 

Dwa bratki mini, czarny i żółty.Dowiedziałam się o nich, że te mini to nie są zwykłe bratki tylko fiołki rogate, samorozsiewające się. A obok żółtego młodziutki dzwonek karpacki.
 Dwa bratki mini, czarny i żółty.Dowiedziałam się o nich, że te mini to nie są zwykłe bratki tylko fiołki rogate, samorozsiewające się. A obok żółtego młodziutki dzwonek karpacki.