U Tomka cz.2
Re: U Tomka cz.2
Marta,nie pamiętam bo dostaliśmy ją w prezencie dwa lata temu,ale w szkółkach ich pełno.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tomku wiosennie
Cieszę się że wreszcie wróciłeś do nas razem z piękną wiosenką

Cieszę się że wreszcie wróciłeś do nas razem z piękną wiosenką

- Kasia_Tomek
- 500p
- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Pięknie u Ciebie
Wiosna szaleje. Powiedz czy pod domem tworzysz nową rabatę czy będziesz siał trawę

Wiosna szaleje. Powiedz czy pod domem tworzysz nową rabatę czy będziesz siał trawę

Cześć Jola,dużo zajęć w koło ,ale zaglądam tutaj wieczorami
Kasia-Tomek ,dziękuję.Trawa już zasiana ,była tutaj spora rabata(we wcześniejszym wątku są fotki),ale przemeblowanie zrobiłem i wszystkie rośliny poprzesadzałem .
Kasia-Tomek ,dziękuję.Trawa już zasiana ,była tutaj spora rabata(we wcześniejszym wątku są fotki),ale przemeblowanie zrobiłem i wszystkie rośliny poprzesadzałem .
No to się napracowałeś. Piękne wiosenne kwiecie pokazujesz

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Tomku to chcielibyśmy zobaczyć to przemeblowanie 

- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tomku
Co to za drzewa z podciętymi koronami od dołu na ostatnim zdjęciu ?, bardzo dobry pomysł.
Co to za drzewa z podciętymi koronami od dołu na ostatnim zdjęciu ?, bardzo dobry pomysł.
Pozdrawiam Zenek
Witam,coś ostatnio zaniedbuję swój wątek,fotek narobiłem i nie ma czasu wrzucić na forum
Jola ,przemeblowanie już skończone ,postaram się pokazać parę fotek już niedługo
Zenek, drzewa z podciętymi koronami od doły to świerk i z przodu jakiś Cyprysik,w innym miejscu podciąłem też Sosnę.
Teraz pokażę pare zaległych fotek

Jola ,przemeblowanie już skończone ,postaram się pokazać parę fotek już niedługo
Zenek, drzewa z podciętymi koronami od doły to świerk i z przodu jakiś Cyprysik,w innym miejscu podciąłem też Sosnę.
Teraz pokażę pare zaległych fotek

Dzięki Igor ,ale którego krzaczora masz na myśli
Witaj Tomko ! Twoje rośliny to miód na moje serce !!!! takie zdrowe i dorodne !!!! zazdroszczę lecz może kiedyś też takich się doczekam
dopiero zaczynam, więc myślę że czas pokaże co i u mnie wyrośnie
zapraszam

Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!