Krysiu, działka uprzątnięta jest tak z grubsza ale zostało do wycinania dużo różnych suchych i przemarzniętych gałązek. U ciebie kwitną tak piękne kwiaty, że żadnego nieporządku nie widać.
Joluś, prymule wysadziłam do gruntu, biała i różowa już przekwitły a czerwona ma jeszcze dwa kwiatki, za długo w domu były i wszystko się przyspieszyło, ciemiernik rozrósł się i nadal kwitnie, jest na działce, posadzę go po dzisiejszym przymrozku.
Jacku dziękuję za pochlebne słowa. Gdy się uprawia ogród przez wiele lat to kępy kwiatów też porsoną duże. Po zimie trzeba było uporządkować trochę działkę. Nie bądź taki skromny, masz piękny ogród i kwiaty, o których można pomarzyć.
Gabi, po twoich fotkach widać, że ogród zadbany i wygląda super. Rh i azalie wyglądają nieciekawie, dużo gałązek przemarzniętych, sama jestem ciekawa jak będzie.
Dzisiaj u nas była piękna pogoda, więc zajęłam się warzywniaczkiem, ustawiłam "szklarenkę", posadziłam sałatę i seler. Sadziłam też cebulki kroksomii. Kupiłam lobelię, też ją posadziłam a to zdjęcia mojej pracy i zakupów.