Oj nie wiem Jadzinko ,czy będzie leżakowanie ,,chyba popołudniem w niedzielę .JAKUCH pisze:BOGUŚKO kawał roboty ,ale efekt bydzie murowany . I tak jak napisała Gabi potym kawka i lezaczek i błogo LABACiemierniki ,krokusy i inne kwiotki dały po oczach i nawet tulipan sie pokazał . Najpiękniejsza jest niestety wiosna jak spragnione oczy upajają się kazdym kwiatkiem
Halinko dziękuję ...Ty zawsze chwaliszHalina Kwak pisze:Bogusiuzdjęcia cudne !!!
Dziękuję![]()
![]()
Grażynko ,,,,,,grazynarosa22 pisze:Piękne zdjęcie...leżałaś?robisz jak Jola słoneczniki-tylko że ona nie musi się aż tak gimnastykować
![]()
w pon. wyśle paczuszkę....myślę że dojdzie na czas
Danko ,późno odpisuję ,ale jestem zaganiana ,u mnie dziś od rana siąpi i jest zimnodanutab pisze:Bogusiu wreszcie wiosna u Ciebie ją ładnie widać, u nas dzisiaj trochę pada miałam iść na działkę ale się rozmyśliłam nie lubię chodzić z parasolem.Teraz przez chwilę zaświeciło słonko jest
10 stopni ale już nie będę się wybierać, może jutro.
Grażynko ,nie mam jeszcze wszystkiego obrobionego ,kogra pisze:Bogusia toć żeś je gibko dziołcha.
Wszystko obkopane, oplewione, ino z kawa siodać na zegrodce i podziwiać jak wszystko kwitnie.
Ino tak nie szalej i szanuj sie trocha, abyś cołkiem nie oklapła.![]()
Pyrsk dziołszka![]()
leca dali.
Aneczko róże poszły ,,,,,,będziesz je chyba jutro miała ,,,,,an-ka pisze:Myślałam,że tylko Afrodyta padla ale już wiem,że 2 -biała pnąca i rózowa krzaczasta(marketowe) też nie odbiją.Brzydko wygląda The Fairy-miniatura.Natomiast hortensje przeżyły-te talerzowe.Pinky Winky nie daje znaku życia.
Wiosenne kwiaty u Ciebie piękne-u mnie takie wypierdki(krokusiki).Dużo cebulowych nie wyszło-pewnie nornice je zjadły.
Bogusiu już nie może się Gagawi doczekać Perenial.Powiedz mi kiedy to mają nadejść?