wszystkich odwiedzających mój ogródek
Skoro mamy już kalendarzową wiosnę to pokażę moje skromności ,
ale myślę ,że już za parę dni będę się mogła chwalić innymi kwiatkami zwiastujące wiosnę

Dobre mi skromności.Piękności Bogusiu-piękności.Ja też jestem ciekawa ciernikabogusia177 pisze:to pokażę moje skromności ,
Mojej też nie mogę znaleźć.Ale u mnie jeszcze mokradło to nie mam co szukać.Gabriela pisze:Puszkinia też Ci już kwitnie ?a ja swojej szukam i nie wiem gdzie się podziała.
Mati witaj ,,Matemax pisze:Bogusiu witaj!!!! udało mi się być pierwszymCo to są te białe kwiatki?
Agnieszko ,,to już wiesz ,,a jak tam u Ciebie żurawki ,rosną?? :Pagnieszka72 pisze:Też się miałam pytać....
Gabryśko kwitnie,już ją pokazywałam w starym wątku ,,Gabriela pisze:No nareszcie nowy wątek...![]()
Puszkinia też Ci już kwitnie ?a ja swojej szukam i nie wiem gdzie się podziała.
Koniecznie zrób zdjęcie środka ciemiernika.
Grażynko ,czwarte miejsce to najlepsze ,grazynarosa22 pisze:A tak czatowałam na pierwszą....i sie nie udałonawet medalowego nie zaliczyłam....4 to najgorsze miejsce
![]()
heheheheh....żarty na bok.....bo tu piekności Bogusia pokazujei jeszcze jak pięknie zdj zrobione.....a ja dalej noga do zdjęć
Witaj Haneczko i przybij piątkęHanka 1 pisze:No to ja łapię się na piątą
A myślisz Hanko ,że ja nie?? jeszcze nie widziałam jego kwiatów ,Piękności Bogusiu-piękności.Ja też jestem ciekawa ciernika
Witaj Iguś ,jakże mi miłoiga23 pisze:Hej, hej, przybiegłam się przywitać.