. Jak ja się ich naszukałem, kupiłem na poprzedniej aukcji. Pomidor bezproblemowy, samokączacy o okazałych i smacznych owocach, plenny.
 . Jak ja się ich naszukałem, kupiłem na poprzedniej aukcji. Pomidor bezproblemowy, samokączacy o okazałych i smacznych owocach, plenny.

, ale zawsze to jakaś opcja dla zdeterminowanych
 , ale zawsze to jakaś opcja dla zdeterminowanych  , którzy nie zdążą kupić nasionek na aukcji.
 , którzy nie zdążą kupić nasionek na aukcji.
 Tak niby sa w ofercjie ale tylko fikcyjnie, tak naprawde ich nie ma, dzwoniłem do nich i potwierdzili ze nie ma ich w spzedazy, pisałem i dwoniłem do wielu sklepów, ta aukcjia to jest jedyna okazja zeby je kupic, no moze jeszcze gdzies w sklepach sa ostatnie sztuki ale nie będę dzwonił do wszystkich ogrodniczych w Polsce.
 Tak niby sa w ofercjie ale tylko fikcyjnie, tak naprawde ich nie ma, dzwoniłem do nich i potwierdzili ze nie ma ich w spzedazy, pisałem i dwoniłem do wielu sklepów, ta aukcjia to jest jedyna okazja zeby je kupic, no moze jeszcze gdzies w sklepach sa ostatnie sztuki ale nie będę dzwonił do wszystkich ogrodniczych w Polsce.  

jak chcesz dobra odmiane to kup sobie dyno innych odmian ci nie powiem jak jestes taki mądry
  jak chcesz dobra odmiane to kup sobie dyno innych odmian ci nie powiem jak jestes taki mądry  

posjej Harnasia to latem bedziemy mogli gadac
 posjej Harnasia to latem bedziemy mogli gadac  

Nie wiem jak teraz wyglada z tym, ale w kazdym razie kupilem Harnasia w sklepie internetowym OM. Kilka nasion oddalem siostrze, ktora bedzie je uprawial na swoim balkonie w Danii, i wlasnie dlatego potrzebuje odmiane wczesna i samokonczaca, a kilka zostawilem sobie.Damroka pisze:Marcinie - Harnaś jest też dostępny w sklepie internetowym PNOS Ożarów, tylko przesyłka jest znacznie droższa, ale zawsze to jakaś opcja dla zdeterminowanych
, którzy nie zdążą kupić nasionek na aukcji.