Pomidor 'Harnaś'

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
ODPOWIEDZ
Marcin221
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 9 maja 2009, o 23:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Pomidor 'Harnaś'

Post »

OD dawna polecam odmianę pomidora Harnaś, nie wiem co się w tym Ożarowie dzieje niby go nie wyrzucili z oferty ale nigdzie nasion nie ma. Znalazłem jedyne dostępne w sklepie na allegro :tan :tan :tan . Jak ja się ich naszukałem, kupiłem na poprzedniej aukcji. Pomidor bezproblemowy, samokączacy o okazałych i smacznych owocach, plenny.
Awatar użytkownika
Damroka
100p
100p
Od: 28 cze 2009, o 19:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: SUPER ODMIANA HARNAS

Post »

Marcinie - Harnaś jest też dostępny w sklepie internetowym PNOS Ożarów, tylko przesyłka jest znacznie droższa :? , ale zawsze to jakaś opcja dla zdeterminowanych :wink: , którzy nie zdążą kupić nasionek na aukcji.
Pozdrawiam serdecznie,
Iwona
Marcin221
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

:) Tak niby sa w ofercjie ale tylko fikcyjnie, tak naprawde ich nie ma, dzwoniłem do nich i potwierdzili ze nie ma ich w spzedazy, pisałem i dwoniłem do wielu sklepów, ta aukcjia to jest jedyna okazja zeby je kupic, no moze jeszcze gdzies w sklepach sa ostatnie sztuki ale nie będę dzwonił do wszystkich ogrodniczych w Polsce. :tan
Awatar użytkownika
adamlol
200p
200p
Od: 25 sty 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

marcin 221 na pewno sa odmiany o wiele lepsze od harnasia - jak chcesz to mozesz sobie poszukac
Marcin221
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Re: Pomidor 'Harnaś'

Post »

nie Dzięki mam dosc experymentów z twardymi odmianami pastewnymi :tan :tan :tan :tan :heja :heja :heja
Awatar użytkownika
adamlol
200p
200p
Od: 25 sty 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

pomidor pastewny ? nigdy o takiem nie słyszałem ;:14 jak chcesz dobra odmiane to kup sobie dyno innych odmian ci nie powiem jak jestes taki mądry :tan
Marcin221
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Ze zdjecia wyglada na pastewniaka w opisje ze twardziel, o smaku zero inf odm. przemyslowa na przecierasy ;:138 ;:138 ;:14 ;:14 ;:14 ;:14 ;:14 posjej Harnasia to latem bedziemy mogli gadac :heja :heja :heja
Awatar użytkownika
GunnarSK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2009, o 17:10

Post »

Damroka pisze:Marcinie - Harnaś jest też dostępny w sklepie internetowym PNOS Ożarów, tylko przesyłka jest znacznie droższa :? , ale zawsze to jakaś opcja dla zdeterminowanych :wink: , którzy nie zdążą kupić nasionek na aukcji.
Nie wiem jak teraz wyglada z tym, ale w kazdym razie kupilem Harnasia w sklepie internetowym OM. Kilka nasion oddalem siostrze, ktora bedzie je uprawial na swoim balkonie w Danii, i wlasnie dlatego potrzebuje odmiane wczesna i samokonczaca, a kilka zostawilem sobie.
pozdrawiam, Gunnar
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”