Witajcie - myślałam, że już dziś nie dotrę ale udało się

Nie wiem, czy zdołam wszystkim odpowiedzieć, ale będę się starała. Mam dobę zaległości w FO i nie wiem jak to nadrobię

Widzicie jaka wiosna się robi? Cieplutko, ptasie świergoty. Miały rację te skowronki co się o świcie zrywać zaczęły. U mnie ta opcja co u Margosi i dziecięcia GorzatkiMał- poranne wstawanie( zwłaszcza do pracy to tortura).
Wiktorio - koło tralkowego tarasu już miejsca nie ma

Niestety nie jest im tam najlepiej bo się prażą od muru i przędziorek ma idealne warunki żerowania. Powstaną dla nich dwie rabaty. Zamierzam utopić tył domu w różach. Czyli manewr okrążający rozpoczęty.
Marto - nie tylko funkiami człowiek żyje

Trochę pazura też potrzeba

Spróbuj

No i czego jak czego, ale tego że odwrotna Marta odwrotnej Izabeli nie odczytała to się nie spodziewałam. Ale może poczuła

A mój mąż obawiał się wstawienia aleb-azi do allegro, w obawie, że arabskie brzmienie spowoduje reperkusje służ specjalnych. Zakazał mi wchodzenia na militaria

Głuptas, czego ja bym tam miała szukać

;
Wisienko - mi łatwiej idzie czytanie od końca niż do góry nogami. Więc takie odwrotności chodzą za mną, tak jak i za Martą. U nas łatwo zauważyć, bo kto by się zorientował, gdyby chodziło o kajak
Magdo -zasiałyśmy zwątpienie. Ale myślę, że trafiły nam się pechowe egzemplarze pnącej hortensji. Przyłączam się do Twojego nawoływania "Nie rezygnuj z pnącej" Naprawdę warto! I faktycznie łatwo z niej pozyskać szczepki.
Marzenko - nic dodać nic ująć, myślę, że przekonująco mówisz o rozkrzewianiu i kwitnieniu. A wody potrzebuje jak każda hortensja, ale nie zauważyłam, żeby odchorowała incydentalne podsuszenia. Miło mi Cię widzieć ponownie
Małgosiu - jak ładnie rośnie to będzie ładnie kwitła. Poczekaj troszkę... Może to nie będzie tyle czekania, co stara podstawówka, skoro już zobaczyłaś kwiaty.
Dorotko - zmieści się, bo ona u podstawy wiele miejsca nie zajmie

Zobaczę zaraz jakich egzemplarzy użyłaś do zamachu na zdrowie męża
Małgoś - ja bym obstawała raczej przy taktyce zaczepnej niż formie obrony