Witaj Ewuniu! Dawno mnie nie było... całuję i pozdrawiam bardzo serdecznie... też zrobiłam duże zakupy... ale jeszcze ich nie sfotografowałam
 Witaj Ewuniu! Dawno mnie nie było... całuję i pozdrawiam bardzo serdecznie... też zrobiłam duże zakupy... ale jeszcze ich nie sfotografowałam  , postaram się... życzę Ci, żeby coś było w tych pudełeczkach...
 , postaram się... życzę Ci, żeby coś było w tych pudełeczkach... 

Witaj Ewuniu! Dawno mnie nie było... całuję i pozdrawiam bardzo serdecznie... też zrobiłam duże zakupy... ale jeszcze ich nie sfotografowałam
 Witaj Ewuniu! Dawno mnie nie było... całuję i pozdrawiam bardzo serdecznie... też zrobiłam duże zakupy... ale jeszcze ich nie sfotografowałam  , postaram się... życzę Ci, żeby coś było w tych pudełeczkach...
 , postaram się... życzę Ci, żeby coś było w tych pudełeczkach... 

w pudełku z pogorzanem był jeden korzonek zdrowy w 3/4 (resztę obciełam) i jeden całkiem zgnity (czyli 50% paczki OK
  w pudełku z pogorzanem był jeden korzonek zdrowy w 3/4 (resztę obciełam) i jeden całkiem zgnity (czyli 50% paczki OK   ). Najlepiej wygląda sytuacja z orlikami i inkarvilleą (ma takie korzonki jak opisują... takie marchewkowe  ;))
 ). Najlepiej wygląda sytuacja z orlikami i inkarvilleą (ma takie korzonki jak opisują... takie marchewkowe  ;))   . A co naprawdę z tych zakupów wyrośnie... to zobaczę jak zakwitnie...
 . A co naprawdę z tych zakupów wyrośnie... to zobaczę jak zakwitnie... 

zdrowo wyglądają, ale co z nich wyrośnie?
 zdrowo wyglądają, ale co z nich wyrośnie?  

ja dzisiaj też co nieco kupiłam w Biedronce....po otwarciu opakowania tylko jedna roślinka  okazała się chyba zgniła
 ja dzisiaj też co nieco kupiłam w Biedronce....po otwarciu opakowania tylko jedna roślinka  okazała się chyba zgniła   oby tylko reszta dobrze rosła
 oby tylko reszta dobrze rosła  

Z czegoś w końcu ten busz należy utworzyć
 Z czegoś w końcu ten busz należy utworzyć   

gorzata76 pisze:Ha ha
Ja dziś dokupiłm konwalie... otwieram jedną... a tu pięć sztuk
Radocha niesamowita...
Otwieram drugą... pusta
No to mam woreczek torfu

czy lepiej w donice i w zimnych domku na działce (naprawdę zimnym) trzymać ? Tylko czy wtedy ziemia nie spleśnieje ?
 czy lepiej w donice i w zimnych domku na działce (naprawdę zimnym) trzymać ? Tylko czy wtedy ziemia nie spleśnieje ?
 Pryśnij też różyce, nie zapomnij o nich
 Pryśnij też różyce, nie zapomnij o nich