Lady-r pisze:Aniu to ty też mieszkałaś w okolicach Piasta.?
Mieszkam bardzo blisko Piasta między Branickiego a Mickiewicza Ścieżki mam tam wydeptane od dawna .... z przedszkole z dziećmi przeważnie wracałam na piechotę .... i wszystkie zakupy "domowe" robiłam w Piaście albo w Warsie 8) Mieszkałaś w tych okolicach czy głębiej osiedla?
Aniu nie mogę sie doczekać, kiedy te wszystkie cebulki będą w ziemi, przyjdzie wiosna i będziemy podziwiać narcyzy, tulipany, żonkile, szafirki...........
6 (qurczę młode jeszcze mnie nie nauczyli rzymskich cyfr na klawiaturze ) miałam najbliżej ale jakoś tak wyszło że poszłam do dwójki oooj dawno to było
Pięknie i kolorowo i tak letnio u Ciebie,-szkoda ,ze to lato tak krótko trwa Bardzo mi się podoba Twoja działeczka-jest zrobiona pod mój gust
Pozdrawiam
Ale się dzisiaj urobiłam Posadziłam wszystkie cebulki jakie miałam... a miałam ich ponad 200 sama nie wiedziałam, że aż tyle mam Ledwie łażę tak mnie łupie w krzyżu Jakiś masaż by się przydał na stare kości :P Teraz to już tylko będę czekała na wiosną i efekty swojej pracy ... mam nadzieję, że nie wygniją przez zimę ....
;:96 witaj!!!!!wiem, co znaczy bolące kości i myślę, że ma to niewiele wspólnego w wiekiem pomyśl, że wiosną wyrośnie conajmiej 200 pięknych kwiatów, które będą cieszyc nie tylko Ciebie, ale i nas na forum!!!a o bolączkach dawno zapomnisz...