Wczoraj tez zaszłam do Biedronki i oczywiście też zakupiłam troszku nasion ,żeby powtórzyć siewy bo juz wiem,że za szybko i obawiam się ,że wybujają i nic z tego nie będzie

marzenaF pisze:To Rajskie zamykają na zimęnie wiedziałam zupełnie! A w których sie zaopatrujecie,chodziłoby mi o byliny wieloletnie przede wszystkim na to się chce nastawić w tym roku. Chociaż nie mówię nie krzewom
![]()
![]()
ale chyba iglaste to sobie w tym roku podaruję
Dziekuje za rewizytę u mnie przynajmniej nie zarwałaś nockiIrena37 pisze:Marzenko wpadłam do ciebie z rewiztytą, jestem mile zaskoczona, z takich chaszczy zrobić taką ładną działkę, to wymagało wiele pracy. Twoje posty są bardzo sympatyczne i z humorem, dasz sobie radę ze wszystkim i w tym roku ciekawie zagospodarujesz działkę, na pewno będzie co podziwiać. Miłego wieczoru.
Reni to ja mam teraz te cebule poprzesadzać ,chodzi mi o te wiosenneReni4 pisze:Witam..chwilę mnie nie było a u Ciebie na parapecie taka piękna wiosna...Teraz tylko przepikować do małych doniczek ..a cebulowe będą pięknie kwitły ..choćby na oknie;)))Podziwiam również zdolności artystyczne
![]()
Pozdrawiam cieplutko:))
W jakim sensie uciekną,czy ja mam naprawdę je przesadzać dziewczynki nie róbcie mi tego ,prosze mnie oświecićmadziarynka pisze:Cebulki kiełkują równiutko, niedługo uciekną z doniczki - tylko patrzeć!