Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

A dowiadywałaś się Agnieszko u lekarza czy możesz? Bo mnie tą diętę moja lekarz rodzinna poleciła,długo sie nosiłam z zamiarem zaczęcia ,ale w końcu zaczęłam i już 15 dni walczę ;:14
Wczoraj tez zaszłam do Biedronki i oczywiście też zakupiłam troszku nasion ,żeby powtórzyć siewy bo juz wiem,że za szybko i obawiam się ,że wybujają i nic z tego nie będzie ;:223 Oj ten ogień w tyłku tak ciężko zatrzymać ;:224
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
marzenaF
1000p
1000p

Post »

To Rajskie zamykają na zimę :shock: nie wiedziałam zupełnie! A w których sie zaopatrujecie,chodziłoby mi o byliny wieloletnie przede wszystkim na to się chce nastawić w tym roku. Chociaż nie mówię nie krzewom :;230 :;230 :;230 ale chyba iglaste to sobie w tym roku podaruję :roll:
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzena , część bylin to na pewno w czasie targów na Wałach Chrobrego będziesz mogła kupić ;:138 . W Rajskich też - na Wojska Polskiego jest więcej :wink: . Zastanów się co chcesz i napisz , może u mnie może jest na działce i będzie można podzielić . Prawdę mówiąc jesienią sporo dałam nowej sąsiadce :? , ale kto pyta nie błądzi :uszy -PYTAJ!!!.
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

marzenaF pisze:To Rajskie zamykają na zimę :shock: nie wiedziałam zupełnie! A w których sie zaopatrujecie,chodziłoby mi o byliny wieloletnie przede wszystkim na to się chce nastawić w tym roku. Chociaż nie mówię nie krzewom :;230 :;230 :;230 ale chyba iglaste to sobie w tym roku podaruję :roll:

A u mnie już coś wyszperałaś?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Marzenko!
Te powojniki nie powtarzają kwitnienia. Kwitną dopiero pod koniec czerwca,
długo i obficie.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Marzenko wpadłam do ciebie z rewiztytą, jestem mile zaskoczona, z takich chaszczy zrobić taką ładną działkę, to wymagało wiele pracy. Twoje posty są bardzo sympatyczne i z humorem, dasz sobie radę ze wszystkim i w tym roku ciekawie zagospodarujesz działkę, na pewno będzie co podziwiać. Miłego wieczoru.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Ewo Agnieszko nie mam śmiałości :oops: czasami bywam skromna :;230 choć zauważyłam,że odnośnie roślin jakaś taka pazerność się we mnie odzywa :!: Wszystko mi się zaczyna podobać :;230 A nie lepiej by było,jakbyście mi swoje wypielęgnowane ogrody oddały :wink: Żartuję zrobię wszystko aby o mój był taki miodzio! A na poważnie jakbyście miały nadmiar jakiś roślin do cienia to ja chętnie je jak to sie mówi hm... wyłopatkuję ;:196 TARGI jakie magiczne słowo kiedy one się będą odbywać? Oby jak najszybciej dodam :!:Na tych cebulach patrzyłam co by tu pozamawiać i owszem podoba mi się wiele roślin,ale ja wolałabym dotknąć i sama nie wiem co mam z sobą począć! Ja to bedę Was musiala zaprosić o siebie,żebyście mi pomogły podjąć decyzje odnośnie pewnych likwidacji.Taka jestem jakaś niezdecydowana :(
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Irena37 pisze:Marzenko wpadłam do ciebie z rewiztytą, jestem mile zaskoczona, z takich chaszczy zrobić taką ładną działkę, to wymagało wiele pracy. Twoje posty są bardzo sympatyczne i z humorem, dasz sobie radę ze wszystkim i w tym roku ciekawie zagospodarujesz działkę, na pewno będzie co podziwiać. Miłego wieczoru.
Dziekuje za rewizytę u mnie przynajmniej nie zarwałaś nocki :wink: na razie mało co jest do pooglądania ,ale mam nadzieję,że zacznie się i u mnie dziać :roll:
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p
Od: 29 sie 2008, o 21:21

Post »

Witaj Marzenka!
no kawał niezłej roboty wykonałaś ;:63 Teraz to w zasadzie tylko przyjemności... sadzenie, przesadzanie... potem ponowne przesadzanie :;230
Super jest to że masz już takie duże drzewa. Na bujne byliny znacznie krócej się czeka i zanim się obejrzysz będziesz miała super ogród :D :D
Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzenko bardzo ładne Twoje produkty ;:138 Mówisz ze jesteś niezdecydowana :P Może obejrzyj sobie szkółkę p. Marczyńskiego
http://www.clematis.com.pl/wms/wmsg.php/
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witam..chwilę mnie nie było a u Ciebie na parapecie taka piękna wiosna... ;:138 Teraz tylko przepikować do małych doniczek ..a cebulowe będą pięknie kwitły ..choćby na oknie;)))Podziwiam również zdolności artystyczne ;:138
Pozdrawiam cieplutko:))
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Reni4 pisze:Witam..chwilę mnie nie było a u Ciebie na parapecie taka piękna wiosna... ;:138 Teraz tylko przepikować do małych doniczek ..a cebulowe będą pięknie kwitły ..choćby na oknie;)))Podziwiam również zdolności artystyczne ;:138
Pozdrawiam cieplutko:))
Reni to ja mam teraz te cebule poprzesadzać ,chodzi mi o te wiosenne :shock: myślałam,że mogą sobie zostać tak jak je posadziłam. Powiem ci ,że jestem zaskoczona jak nie wiem co :roll:
Awatar użytkownika
madziarynka
200p
200p
Od: 21 maja 2009, o 00:34

Post »

Cebulki kiełkują równiutko, niedługo uciekną z doniczki - tylko patrzeć!
Awatar użytkownika
Gencjana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2010, o 22:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Witaj, miło, że wpadłaś. Lubię pasjonatki. Powodzenia w pracach na wiosnę.
Pozdrawiam.Adrianna
Moje wątki Aktualny
marzenaF
1000p
1000p

Post »

madziarynka pisze:Cebulki kiełkują równiutko, niedługo uciekną z doniczki - tylko patrzeć!
W jakim sensie uciekną,czy ja mam naprawdę je przesadzać dziewczynki nie róbcie mi tego ,prosze mnie oświecić :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”