Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karolinko wielka radość teraz w Twoim domuku ;:1
Uwielbiam powroty i pogaduszki do późźźźźna :D
Jest w nich taka magia i takie ciepło.
Pogoda przyjdzie specjalnie dla Ciebie :wink:
Już nie mogę się doczekać tych nowinek ogrodowych :lol:

Karolinko czy i ja mogę do klubu? :wink:
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

No..już dotarłam do 30 strony czyli bliżej niż dalej.

Ten wilec z lnem brzmią rewelcyjnie a zarzucone tynkiem dzieło czyli Twój przesławny zielnik Karolinko to jest cała kwint i esencja każdego ogródka ( tu oczywoście mowa o TWOIM) jesteś po prostu .....brak mi słów ....super dziewczyna w dodatku z kielnią w ręce. Bardzo mi się podoba...ale sobie dałaś czadu ;:214

Masz rację pięciornik przypomina wiosenne kwitnienie jabłonki...zgadzam się w 150 %

Pozdrawiam cieplutko. :D :D :D

Jeżeli łopatkujecie to nie zostawiajcie dziur w lesie. ;:210
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Krysiu, zapraszam serdecznie choćby co sekundę! :D :D :D

Grażynko, Gosiu, Basiu, zapraszam do klubu! :D Muszę się przyznać, że istnienie takiego klubu doskonale wpływa na moje morale :lol: :lol: :lol: :wink:

Basiu, faktycznie wesoło jest w domku, ale spać to mi się dziś chce po tych nocnych pogaduszkach, bo nie jestem nocnym markiem niestety :wink:

Oczywiście poleciałam już z aparatem do ogrodu, jakżeby inaczej :wink: Obpstrykałam mchowy kącik ze wszystkich stron, bo przywilgotnej pogodzie mchy ładnie wyglądają. Nie mogłam się zdecydować które zdjęcia wstawić, a które wyrzucić, więc... wstawiam prawie wszystkie, a co mi tam :wink:
Może nawet ma to coś wspólnego z ogródkiem japońskim, bo słyszałam, że jednym z założeń ogrodów japońskich jest tworzenie krajobrazu w miniaturze, a tu jest krajobraz w miniaturze? Jest! :D Teraz pewnie miłośnicy ogrodów japońskich łapią się za głowę... :wink: Ale nie, nie, aż tak ambitna nie jestem, za bardzo japońskie to to nie jest :lol: Został mi jeszcze mostek do wykończenia, bo krasnoludki powinny mieć przecież jakąś barierkę :wink: Niestety woda w "oczku" już straciła nieco za swej początkowej źródlanej przejrzystości :?
Jeśli zdjęć za dużo, to przepraszam :oops: Tak długo nie miałam aparatu, że teraz muszę sobie odbić :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Brawo, brawo, brawo Karolinko ;:63 Świetnie Ci wyszedł ten krasnoludkowy zakątek ;:215
Od razu można wyczuć artystyczną duszę .. :D
Podziwiam te zielone mchy .. prawdę mówiąc, to trochę wątpiłam czy się przyjmą ? :oops:

;:17 Żwirkuuu ... Muchomorkuuu .. jak się wam tam mieszka ? ;:23

Pozdrowionka :D
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09

Post »

Kurczę Karolu całkiem inne miałam wyobrażenie o tym miejscu. Myślałam, że jest o wiele mniejsze... Toż to prawdziwy mchowy ZAKĄT a nie zakątek.... Cudowne miejsce... Magia... Bajka...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Żwirek i Muchomorek pewno się cieszą że ich domek znalazł się wreszcie na forum i będzie podziwiany. :lol: :lol:
Pięknie to skomponowałaś Karolinko - domek , suchy potok, poidełko dla ptaszków - ależ wyobrażnia, no i talent twórczy. :roll: Mchy też pięknie jak widać się przyjęły.Jest na co popatrzeć. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ojej, jak mi miło jak czytam tyle pochwał! :D :oops: :D

Elżbietko, przepraszam, dopiero teraz przeczytałam Twój post :oops: Znów dziękuję za miłe słowa i bardzo się cieszę, że Ci się podoba! :D Zapraszam ponownie!

Aniu, dziękuję! :D Myślę, że to czy mchy się przyjmą to się okaże na wiosnę. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć z lasu jak wygląda mech zimą :roll: Żwirek i Muchomorek jeszcze nie wiedzą, że na zimę im zabiorę domek do domku :wink: , mogą zamieszkać u mnie, albo poszukać innego lokum, he he :wink:

Gosiu, to naprawdę zajmuje niewiele miejsca. Rzeczywiście na zdjęciach może wygląda na większe :roll: Może chcesz tam zamieszkać? :wink:

Grażynko, bardzo dziękuję za słowa uznania! :D Te mchy są dla mnie pocieszeniem na deszczową pogodę, bo kiedy wszystko inne jest mokre, szare i ponure, to wtedy mchy wyglądają najpiękniej :D
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Pięknie ,pięknie....
Dobrze,że juz masz aparat bedziemy podglądać wydarzenia w mchowym zakątku .
Pocieszać krasnoludki ...i namawiac by zamieszkały na zime w domku w Twoim domu hihihihih.
Jestem pelna uznania dla pomysłu i wykonania tego zakątka ,zauroczona nim również... :D :D :D
Brawo ,brawo... ;:63
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dzięki Krysiu! :D Ja muszę namówić krasnoludki żeby może zimą tą chatkę wyremontowały, czy coś :wink: A u mnie mogą mieszkać... w szufladzie może :wink: W jednym filmie już to było :roll: :wink:

Ojej, już taka jestem śpiąca, że chyba zaraz pójdę ;:41 Aż wstyd o tej porze :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Fajnie ten zakątek wymyśliłaś jeszcze tylko krasnoludek musi w nim zamieszkać :lol:
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09

Post »

Już mieszkają. Dwa. Jeden to nałogowy alkoholik a drugi hazardzista...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54

Post »

A już myślałem, że nikt się nie dowie, że się wprowadziłem :lol: :lol:
Dawid
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

Karolinko wielkie masz serce i głowę pełną wielkich , ciekawych , intrygujących pomysłów :D
Powaliłaś mnie na kolana tą zaczarowaną krainą mchu i paproci .
Wszystko jest dobrane , dopieszczone....czuć w tym miejcsu Twoją osobę .
Wielkie brawa dla Karoliny ;:138
Cuuuuudownie :D
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

He, he, he .. Dawidku,w takim razie proponuję zmianę awatarka : Obrazek

;:112
tengel27