Mój ogródek - KarolinaL
O, właśnie też słyszałam o tych "ściętych" owocach! Ale nic poza tym... Zawsze mozna w necie poszukać przepisuEwelina pisze:Ja , ja piłam !!! Bardzo ciekawa, lekko cierpka. Ale nie robiłam sama . Wiem tylko,że owoc zbiera się po pierwszych przymrozkach( muszą zastać "ścięte " przez mrozik).

Ale wiecie co? Najlepsza nalewka jaką w życiu piłam, to była z róży, taka domowej roboty, niebo w gębie!

- krysp50
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2007, o 12:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To szybko zleci, tylko pażdziernik,listopad,grudzień,styczeń, luty, marzec i.... nie chce mi się sprawdzać....kryska pisze: roczną abstynencję i kończy się dopiero w Wielkanoc 2008.
Karolinko - myśl o własnym łóżeczku dodaje skrzydeł, a jeżeli przestało padać w drodze, to szybko będą w domku, chociaż czekającym wydaje się dłuuuuugo........
Pozdrawiam Krystyna
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Krysiu, jak człowiek spragniony to czas sie wlecze. A teraz idę na herbatę bo naprawdę chce mi sie pić. Dobranoc.krysp50 pisze:To szybko zleci, tylko pażdziernik,listopad,grudzień,styczeń, luty, marzec i.... nie chce mi się sprawdzać....kryska pisze: roczną abstynencję i kończy się dopiero w Wielkanoc 2008.
..
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Ale się uśmiałam Karolinko. Co prawda doszłam dopiero do 20 strony ale miałam ubaw ...wiesz bardzo fajnie czyta się Twoje posty.
Rozplenica jest przepiękna a szałwię też mam taką jak Ty. W ogóle to masz cudne kwiatki a co jeszcze mnie czeka .....jakie niespodzianki. Ciekawe co z tą susarką do bielizny z pewnością wkrótce się dowiem (nie podpowiadaj
) Chętnie wrócę do Ciebie na podglądajki.
Pa
Rozplenica jest przepiękna a szałwię też mam taką jak Ty. W ogóle to masz cudne kwiatki a co jeszcze mnie czeka .....jakie niespodzianki. Ciekawe co z tą susarką do bielizny z pewnością wkrótce się dowiem (nie podpowiadaj

Pa

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgadzam się z Elizabetką - bardzo przyjemnie zwiedza się twój ogródek, szczególnie wiosną.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny, jesteście fantastyczne!
Krysiu (krysp50), racja, myśl o łóżeczku skrzydeł dodała, już są!
Krysiu (kryska), oj tak, jak się na coś czeka, to się czas dłuży niemiłosiernie...
Jolu, taka wiśnióweczka to musi być pyszna! Mam ochotę popróbować z innych owoców, ale tym razem w ogrodzie mam tylko urodzaj na gruszki (spotęgowany nieurodzajem na szpaki
).
Elżbietko, dziękuję za miłe słowa!
Cieszę się, że masz rozrywkę w moim ogrodzie
i oczywiście zapraszam jak najczęściej! A suszarka...
, no dobra, nie podpowiadam
Grażynko, dziękuję! A ja jak patrzę na wiosenne zdjęcia, to się dziwię, że tak tam pusto
Krysiu (KaRo), cieszę sie bardzo, że do mnie zaglądasz!
KSKOiT -
Gosiu, witamy w klubie!
Trzeba pomyśleć o jakimś klubie w Twoim ogrodzie, tam to się dopiero dzieje!
No, rodzice przyjechali ok. 22:30, wskutek czego musiałam zniknąć z forum. Wiadomo jak to jest - zamieszanie, bagaże, przywitania, tu jakąś kolację przygotować itd. Gryzelda jak ich zobaczyła to z radości... nie powiem co zrobiła
(przynajmniej raz oszczędziła trawnik
), ale jak się zawstydziła! Potem nie mogła się nacieszyć, chodziła koło nich cały wieczór
No i opowieści do drugiej w nocy, mówili oboje naraz, ja już się pogubiłam w tym natłoku informacji
, ale to normalne na początku. Dzisiaj też śniadanie z opowieściami, ach. Bo to była rodziców wymarzona wycieczka do Hiszpanii i Portugalii, przez trzy tygodnie prawie codziennie w innym mieście, więc wrażeń mnóstwo.
Znowu dziś chmury, a ja chciałam zdjęcia wreszcie zrobić
, może potem się uda...

Krysiu (krysp50), racja, myśl o łóżeczku skrzydeł dodała, już są!

Krysiu (kryska), oj tak, jak się na coś czeka, to się czas dłuży niemiłosiernie...

Jolu, taka wiśnióweczka to musi być pyszna! Mam ochotę popróbować z innych owoców, ale tym razem w ogrodzie mam tylko urodzaj na gruszki (spotęgowany nieurodzajem na szpaki

Elżbietko, dziękuję za miłe słowa!

Grażynko, dziękuję! A ja jak patrzę na wiosenne zdjęcia, to się dziwię, że tak tam pusto

Krysiu (KaRo), cieszę sie bardzo, że do mnie zaglądasz!

Gosiu, witamy w klubie!

No, rodzice przyjechali ok. 22:30, wskutek czego musiałam zniknąć z forum. Wiadomo jak to jest - zamieszanie, bagaże, przywitania, tu jakąś kolację przygotować itd. Gryzelda jak ich zobaczyła to z radości... nie powiem co zrobiła

Znowu dziś chmury, a ja chciałam zdjęcia wreszcie zrobić

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolina powiedziała:
Krysiu (KaRo), cieszę się bardzo, że do mnie zaglądasz!
KSKOiT -
Jeśli można to zdradżcie co to znaczy ten KSKOiT
Krysiu (KaRo), cieszę się bardzo, że do mnie zaglądasz!

Jeśli można to zdradżcie co to znaczy ten KSKOiT
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.