Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ja , ja piłam !!! Bardzo ciekawa, lekko cierpka. Ale nie robiłam sama . Wiem tylko,że owoc zbiera się po pierwszych przymrozkach( muszą zastać "ścięte " przez mrozik). ;:136
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ewciu, rodzice powinni być za dwie godziny :D Koniec z wolną chatą... :oops: :wink: Nie, nie, cieszę się, że wracają (a aparat wraz z nimi :wink: ) O forum na pewno nie zapomnę, ależ w życiu! :D Skończy się tylko nieograniczony dostęp do komputera :?
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewelina pisze:Ja , ja piłam !!! Bardzo ciekawa, lekko cierpka. Ale nie robiłam sama . Wiem tylko,że owoc zbiera się po pierwszych przymrozkach( muszą zastać "ścięte " przez mrozik). ;:136
O, właśnie też słyszałam o tych "ściętych" owocach! Ale nic poza tym... Zawsze mozna w necie poszukać przepisu :wink:
Ale wiecie co? Najlepsza nalewka jaką w życiu piłam, to była z róży, taka domowej roboty, niebo w gębie! :D :wink:
Awatar użytkownika
krysp50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2007, o 12:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

kryska pisze: roczną abstynencję i kończy się dopiero w Wielkanoc 2008.
To szybko zleci, tylko pażdziernik,listopad,grudzień,styczeń, luty, marzec i.... nie chce mi się sprawdzać....
Karolinko - myśl o własnym łóżeczku dodaje skrzydeł, a jeżeli przestało padać w drodze, to szybko będą w domku, chociaż czekającym wydaje się dłuuuuugo........
Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

krysp50 pisze:
kryska pisze: roczną abstynencję i kończy się dopiero w Wielkanoc 2008.
To szybko zleci, tylko pażdziernik,listopad,grudzień,styczeń, luty, marzec i.... nie chce mi się sprawdzać....
..
Krysiu, jak człowiek spragniony to czas sie wlecze. A teraz idę na herbatę bo naprawdę chce mi sie pić. Dobranoc.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Witaj Karolino :P .
Ja też mam zrobioną nalewkę , ale z wiśni , miodu i spirytusu :D . Niebo w gębie ;:87 .
Nie dodaję cukru tylko robię na samym miodzie i jest o niebo lepsza niż z cukrem ;:33 .

Mam nadzieję że rodzice dojechali cali i zdrowi.
Pozdrawiam :lol: .
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Ale się uśmiałam Karolinko. Co prawda doszłam dopiero do 20 strony ale miałam ubaw ...wiesz bardzo fajnie czyta się Twoje posty.
Rozplenica jest przepiękna a szałwię też mam taką jak Ty. W ogóle to masz cudne kwiatki a co jeszcze mnie czeka .....jakie niespodzianki. Ciekawe co z tą susarką do bielizny z pewnością wkrótce się dowiem (nie podpowiadaj :evil: ) Chętnie wrócę do Ciebie na podglądajki.
Pa :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Zgadzam się z Elizabetką - bardzo przyjemnie zwiedza się twój ogródek, szczególnie wiosną. :lol: :lol: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Dołączam do Klubu sympatyków Karolinowego ogródka i talentów. (KSKOi T)
Ciągnie mnie tu kilka razy dziennie - jak wilka do lasu.
Pozdrawiam klubowiczów. ;:113
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O! Ja też jestem członkiem tego klubu!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziewczyny, jesteście fantastyczne! ;:112

Krysiu (krysp50), racja, myśl o łóżeczku skrzydeł dodała, już są! :D :D

Krysiu (kryska), oj tak, jak się na coś czeka, to się czas dłuży niemiłosiernie... :(

Jolu, taka wiśnióweczka to musi być pyszna! Mam ochotę popróbować z innych owoców, ale tym razem w ogrodzie mam tylko urodzaj na gruszki (spotęgowany nieurodzajem na szpaki :wink: ).

Elżbietko, dziękuję za miłe słowa! :D Cieszę się, że masz rozrywkę w moim ogrodzie :lol: i oczywiście zapraszam jak najczęściej! A suszarka... :? , no dobra, nie podpowiadam :wink:

Grażynko, dziękuję! A ja jak patrzę na wiosenne zdjęcia, to się dziwię, że tak tam pusto :shock: :lol: :wink:

Krysiu (KaRo), cieszę sie bardzo, że do mnie zaglądasz! :D :D :D KSKOiT - :;230 :;230 :;230

Gosiu, witamy w klubie! :lol: Trzeba pomyśleć o jakimś klubie w Twoim ogrodzie, tam to się dopiero dzieje! ;:113

No, rodzice przyjechali ok. 22:30, wskutek czego musiałam zniknąć z forum. Wiadomo jak to jest - zamieszanie, bagaże, przywitania, tu jakąś kolację przygotować itd. Gryzelda jak ich zobaczyła to z radości... nie powiem co zrobiła :? (przynajmniej raz oszczędziła trawnik :wink: ), ale jak się zawstydziła! Potem nie mogła się nacieszyć, chodziła koło nich cały wieczór :) No i opowieści do drugiej w nocy, mówili oboje naraz, ja już się pogubiłam w tym natłoku informacji :lol: , ale to normalne na początku. Dzisiaj też śniadanie z opowieściami, ach. Bo to była rodziców wymarzona wycieczka do Hiszpanii i Portugalii, przez trzy tygodnie prawie codziennie w innym mieście, więc wrażeń mnóstwo.
Znowu dziś chmury, a ja chciałam zdjęcia wreszcie zrobić :? , może potem się uda...
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Znowu byłam ..... ło matko ja tak mogę co sekundę.... :oops:
Musze jednak iść do obowiązków... :( ale wróce,wrócę, niebawem...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karolina powiedziała:

Krysiu (KaRo), cieszę się bardzo, że do mnie zaglądasz! :D :D :D KSKOiT - :;230 :;230 :;230

Jeśli można to zdradżcie co to znaczy ten KSKOiT
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

KaRo pisze:Dołączam do Klubu sympatyków Karolinowego ogródka i talentów. (KSKOi T)
Ciągnie mnie tu kilka razy dziennie - jak wilka do lasu.
Pozdrawiam klubowiczów. ;:113

no właśnie TO!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ale ze mnie gapa :oops: . To ja też do tego klubu zgłaszam swoje uczestnictwo. :lol: :lol: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”