Oczuwiście w lecie takrze kwitła.

Przepraszam że w twoim wątku

Ach jak mi brakuje takich widoczków w rzeczywistości
 Ach jak mi brakuje takich widoczków w rzeczywistości  
  O tej porze roku to rzadkość
 O tej porze roku to rzadkość  U mnie mają pąki ale nic się nie dzieje
 U mnie mają pąki ale nic się nie dzieje 

Phalenopsisy są pięknie wybarwione,po prostu śliczne!!
  Phalenopsisy są pięknie wybarwione,po prostu śliczne!!   

Mam nadzieję, że te liście do jutra się wyprostują
 Mam nadzieję, że te liście do jutra się wyprostują 

I ta cena
 I ta cena   Zroślicha b. gęsta, super wygląda. A to, że ma zwinięte młode listki to chyba normalne zjawisko.   Moja zawsze ma zwinięte młode listki (pamiętam jak zetknęłam się ze zroślichą pierwszy raz i się przestraszyłam, że choruje ;) ) Podziwiam zawsze takie gęste zroślichy, bo moja to długa strasznie jest
  Zroślicha b. gęsta, super wygląda. A to, że ma zwinięte młode listki to chyba normalne zjawisko.   Moja zawsze ma zwinięte młode listki (pamiętam jak zetknęłam się ze zroślichą pierwszy raz i się przestraszyłam, że choruje ;) ) Podziwiam zawsze takie gęste zroślichy, bo moja to długa strasznie jest  Mamie z pewnością się spodoba
 Mamie z pewnością się spodoba 

:P
  :P
 )
 ) 
  czy po prostu jeszcze mały?
 czy po prostu jeszcze mały? 

Kasiu, nawet jeśli nie, to ja już się nią zaopiekujęKasia.N pisze: Mamie z pewnością się spodoba
 Dziękuję za życzenia
 Dziękuję za życzenia  
 Dziękuję serdecznieogrodniczka01 pisze:Śliczne nowości kwiatowe po okazyjnej cenie
Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Twojej mamy:P
 Zroślicha była po 6zł
 Zroślicha była po 6zł 
Elu,elaipawel4 pisze:Zgadzam się są naprawdę piękne zroślicha istotnie wygląda bardzo dobrze.

Gosiu, dziękujęgorzata76 pisze:Zroślicha fajnista (właśnie się dowiedziałam, jak to to się nazywa)
Mam ją od paru lat, doczekała się wielu dzieci, ale główna roślina z czasem bardzo mi się powyciągała
Skrzydłokwiat miniaturowy... jakaś odmiana czy po prostu jeszcze mały?
 Może wystarczy Twoją odmłodzić? Chyba słonka jej nie brakuje, czytałam, że to roślina cieniolubna.
  Może wystarczy Twoją odmłodzić? Chyba słonka jej nie brakuje, czytałam, że to roślina cieniolubna. Był też jeszcze mniejszy, ale droższy i w gorszym stanie, więc musiałam go zostawić. A jeśli wyrośnie na giganta, to się nie obrażę
 Był też jeszcze mniejszy, ale droższy i w gorszym stanie, więc musiałam go zostawić. A jeśli wyrośnie na giganta, to się nie obrażę