Listę koniecznych zakupów u Marco mam od dawna i zamiast po każdych zakupach maleć - wciąż rooośnieeeePUMKA pisze:Pewnie już szykujesz sobie listę zakupów![]()

ja takżePUMKA pisze:Widziałam też fotki Tomasza

Listę koniecznych zakupów u Marco mam od dawna i zamiast po każdych zakupach maleć - wciąż rooośnieeeePUMKA pisze:Pewnie już szykujesz sobie listę zakupów![]()
ja takżePUMKA pisze:Widziałam też fotki Tomasza
KaRo pisze:Zdrowe hosty kupiłam w ubiegłym roku w szkółce,która posiada w sprzedaży sadzonki pochodzące ze specjalistycznego laboratorium zajmującego się ich namnażaniem metodą in vitro.
Nie wiem jaką ofertą dysponuje w tym roku ta szkółka ale polecam kontakt,oferta była bogata a ceny bardzo przystępne
Kontakt:
liliewodne@op.pl
W ubiegłym roku oferowano tam :
Hosty
Irysy syberyjskie
Irysy wodne
Liliowce
Rośliny wodne i błotne
Lilie wodne
Ja tam kupowałam i mogę ich polecićmirdem pisze:Nie wiesz przypadkiem,czy stronka:sadzawka.pl-to ich.Tam w ofercie też są hosty.I ceny bardzo ok. Może ktoś tam już kupował.Pozdrawiam Mirka
muchazezlotym pisze: Listę koniecznych zakupów u Marco mam od dawna i zamiast po każdych zakupach maleć - wciąż rooośnieeee
.....
Tak ... tylko skąd sponsora wziąć?muchazezlotym pisze:Dzięki Ci Sylwek, nie będę Cię fatygować. Przy zakupie u Marko za min. 150 euro mamy wysyłkę do Polski za darmo.![]()
![]()
Tak,ale ja tam wolę mieć wszystko na papierze.Zresztą rodzina grozi karami za okupację komputera.Tomasz II pisze:Mirko, najlepszą encyklopedia jest Hosta Library, po co Ci droga książka, w której są olbrzymie ograniczenia odmian