Życzę dużo sił i energii oraz zdrowia do wykonywania takiej masy prac ...i powodzenia we wszystkich słusznych zamierzeniach

Cieplutko pozdrawiam
tzn. że mieczyki są mnie wymagające niż liliowce ...a mi się zawsze wydawało że jest na odwrót ...Przy mojej chorobie kto wie![]()
mam prawie setkę odmian już.Niestety nie mam zdjęć ,ale w następnym sezonie uzupełnię fotki.Niektóre nie kwitły
Mieczyki górują mam ponad 300 odmian
Są mniej wymagające
Witaj AsiuAska pisze:Anitko - dzięki za @! Odpowiadam dopiero teraz, bo miałam problemy z komputerem.
Miło zawiesić oko na Twoich mieczykach
Witaj MoniuMonia68 pisze:Anitko, chyba nie chwaliłaś sie wystawą... Mieczyki cudne!!
Buziaki dla Was
Miałaś okazję mieć u siebieempuza pisze:Anitko, mam nowe miejsce na mieczyki!![]()
![]()
Niestety u mnie liliowce zostaną na razie w ilości szt 3...A co tam!
Buziakiwiesz za co
![]()
Witaj.MariaTeresa pisze:Wspaniała kolekcja mieczyków,![]()
![]()
,jestem zachwycona, szczególnie tymi o bardzo fryzowanych płatkach i chyba w końcu "się złamie", mimo,że nie mam piwnicy, a niestety w ocieplonym garażu przemarzły mi wszystkie i przestałam uprawiać. Ale te to naprawdę oszłamiające pięknoty
![]()
Życzę dużo sił i energii oraz zdrowia do wykonywania takiej masy prac ...i powodzenia we wszystkich słusznych zamierzeniach![]()
Cieplutko pozdrawiam
Elutija pisze:Anitko mieczyki CUDOWNE, oczu od nich nie można oderwać a wiem coś na ten temat bo jestem tu ..raz któryś
. No cóż ja cały czas się zastanawiam nad powiększeniem swojej bardzo skromnej kolekcji / 20 cebulek z Lidla i piękne bordowe od Ciebie/ do wiosny jeszcze trochę więc może do tego czasu .....
Anitko a liliowce jeszcze masz na zbyciu bo ja jakoś jesienią przegapiłam.
Buziaczki
Ewuniuevastyl pisze:Witaj Anitko dotarłam do końca Twojego wątku ...warto było przeczytać ...jednak same zdjęcia nie wystarczają muszą być opisy ...bardzo dużo dowiedziałam się ciekawych rzeczy ...tzn. że mieczyki są mnie wymagające niż liliowce ...a mi się zawsze wydawało że jest na odwrót ...Przy mojej chorobie kto wie![]()
mam prawie setkę odmian już.Niestety nie mam zdjęć ,ale w następnym sezonie uzupełnię fotki.Niektóre nie kwitły
Mieczyki górują mam ponad 300 odmian
Są mniej wymagające
to teraz nic tylko złożyć zamówienie ...Anitko masz doświadczenie z mieczykami to wiesz najlepiej . Co do ogrodu jest bardzo ładny ...masz mnóstwo różnych roślinek ...i wszystko takie zadbane ...a do tego jeszcze gospodarstwo ...podziwiam ...jak ty dajesz sobie z tym wszystkim rade ...a Twój synek jest naprawdę "słodki"
Witajkorzo_m pisze:Anitko w sobotę i niedzielę planuję kolejny raz zwiedzić Twój cudowny ogród.
Eluniutija pisze:Anitko proszę wstaw jeszcze raz link gdzie mogę obejrzeć liliowce bo ten wyżej nie działa