Kochane, witam wieczorkiem 
Bardzo dziękuję za Wasze wpisy, lubię je czytać

Już od jakiegoś czasu zabierałam się za pisanie, ale jakoś mi nie szło...snułam się tylko po domu, to pewnie ze zmęczenia

Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda, bo muszę posadzić roślinki, które dostałam od znajomej. Wczoraj niemalże cały dzień byłam poza domem, więc powiesiła siatkę na furtce

Jest tam między innymi spora kępa jaskrów, cieszę się z nich bardzo, bo do tej pory sadzone z bulwek gdzieś znikały...
Jutro mamy zaproszenie na Andrzejki, ale może M sam pójdzie, bo ja jakoś nie mam ochoty...chyba zmęczenie materiału
Iduś, ta moja lilia trąbkowa to African Queen i rośnie przy rh. Przy nowych hortensjach lilii jeszcze nie mam, posadzę wiosną. Kochana, gotuję chętnie, ale nic prawie nie jem
Stasiu, kiedy sadziłaś lilie? Teoretycznie powinno się to robić w połowie października, ale patrząc na obecną pogodę mogłoby być o wiele później. Jesienią lilii nie sadziłam, a stare siedzą grzecznie w ziemi
Dobrze, że masz dużą działkę, nie trzeba się ograniczać z roślinami
Żabeczko, dziękuję
Giguś, bardzo dziękuję

Cieszę się, że kłopoty z netem się skończyły. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać wiosną!!
Polu, nie masz nawet pojęcia, jak się cieszę

Będzie dobrze, nie ma innej opcji
Halinko, dziękuję i wzajemnie
Joluś, na pewno spróbujesz

To naprawdę proste dania, poza sufletem, bo do niego trzeba się trochę przyłożyć. Wszystkie niezbędne składniki są do kupienia w naszych sklepach, a przepisy znajdziesz w necie. Polecam, bo warto czasami urozmaicić jadłospis.
Taruś, jaka prosta kobieta??? Potrawy z obu wymienionych przez Ciebie kuchni są pyszne!!
Kochana Aniu, każdy ma wiele zdolności, tylko czasami drzemią gdzieś głęboko ukryte i trzeba je wydobyć. Pięknie o tym mówi nowotestamentowa przypowieść o talentach, zresztą jedna z moich ulubionych.
Mam smolinosy- dostałam od Cioci w ubiegłym roku, ale jeszcze nie kwitły. Lilie św. Antoniego były w moim ogrodniczym, ale celowo nie kupowałam, bo miałam dużo do posadzenia cebul wiosennych.