kwiaty śnieżnobiałe ,z brązowymi pręcikami powodują ,że można na tę różę patrzeć bez końca,

kwitnie całe lato,z małą przerwą,pędy ma prawie bezkolcowe,

POLECAM
Na koniec róża Fashion ...bardzo wdzięczny kolor no i te pręciki...

chatte pisze:Neluś, jeśli wahasz się między pęcherznicą Diabolo i berberysem, to zdecydowanie doradzam Ci berberys. Pęcherznice sa piękne, ale to wielkie krzaczyska, nie do Twojego ogródka![]()
Wiem, bo mam.
Neluś jak wiesz.. dla nas to 'no problem'Alionuszka pisze: Izuś piękna róża ,ale raz kwitnąca i niedostępna u nas
Neluś ... powiedz tylko nazwę i gdzie jest..Alionuszka pisze:
Izuś jak będziemy chciały ,to nawet spod ziemi wytrzaśniemy...
nie..juz jestem spokojnaAlionuszka pisze:Izuś koniecznie, jak dostaniesz ,podaj nazwy swych piękności.Chyba nie planujesz bezsennej nocy z tego powodu![]()
Grażynko, wystarczy, że owiniesz pnie drzewek siatką dla drobiu (Casto, Obi) i zajączek będzie zmuszony poszukać sobie innej stołówkigagawi pisze:Na razie tymi kretami zbytnio się nie przejmuję-dewastują lichy trawnik, co innego jak wlezą na nową rabatkę różaną![]()
więcej szkody przynoszą nornice i zajączek, który upodobał sobie korę z jedynego u mnie drzewka- brzózki parasolowatej![]()
Czy mszyce, które teraz oblazły wierzchołki pędów różanych nie żyją, czy tylko udają? Zahibernowane może...?