no te zdjecia z poprzednich lat bardziej przypominaja mi to, co ja mam na swoim kawałku ziemi ale jest coraz lepiej. Własnie wróciłam z urlopu, zdążyliśmy załozyc juz nowy trawnik i teraz tylko czekamy na efekty. A Twoja działka zachwyca mnie wciąż na nowo. Jest taka czyściutka, moja w niekrórych kawałkach tez taka jest pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia.
Oj rzeczywiście nie do uwierzenia,że to to samo miejsce
Stworzyłaś piękne miejsce z takiego "ugoru'-podziwiam i gratuluję
Takie zestawienie "przed-po" pokazuje ile Cię to kosztowało wysiłku,pracy i czasu.. ale efekt jest naprawdę wspaniały.
pozdrawiam
Musisz czuć się dumna, kiedy porównujesz zdjęcia sprzed 4 lat i obecne, prawda? No i masz powody
Aniu, dołóż, proszę, więcej zdjęć. Masz tak piękne rosliny! Nie tylko kwiaty, widzę też sporo krzewów. Wszystko warto pokazać Osobno i w większych grupach
Anulko pięknie widać na zdjęciach różnicę. Mnie interesuje ten piękny trawnik. Czy wymagał dużo zachodu żeby doprowadzić go do takiego efektu jak teraz? A w ogóle to nie jest już młoda działeczka tylko już piękny ogród. Pozdrowienia.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/ Mój ogródek.
oglądam Twoją trawkę, ja posiałam swoją tydzień temu i czekam, kiedy cos się pokaze!!! dziś jestem z siebie dumna, bo stworzyłam małe wrzosowisko (12wrzosów), pokryłam to torfem i szyszkami-tak doradził mi sprzedawca. Efekt bardzo przyjemny, teraz tylko czekać aż zakwitną...zaczęłam dziś tworzenie rabatki z trawami ozdobnymi, pomysł myślę jest dobry, ale jeszcze sporo roślin muszę tam zdobyć, jak już zrobię tak, że nie bedę sie wstydzic zaprezentuje fotki!pozdrawiam wszystkich zapaleńców.
Mało teraz udzielam się na Forum, bo większą część czasu spędzam na działce albo po prostu w pracy. Będę nadrabiała zaległości jak pogoda się popsuje .... czyli przyjdzie jesień....
Pokażę teraz trochę moich roślinek...
Hosty ...nie znam niestety nazw...
i jeszcze jedna NN
Mam nadzieję,że pomożecie mi je nazwać ....
Teraz niecierpki...
...i reszta z mojego raju ;:2
Żurawki...
Kalina...
...i jeszcze ... nazw niestety nie znam...
ten żółty to nazywam "babcinym" bo pamiętam te kwiaty jak zawsze rosły u babci... Widziałam już je gdzieś na Forum, ale oczywiście nie pamiętam nazwy...skleroza
Na razie to tyle z mojego ogródka ... następne oczywiście będą jak znowu się dorwę do komputera
bo młodzież już mi stoi nad głową i krzyczy...kiedy skończysz....kiedy skończysz...
ten żółty to nazywam "babcinym" bo pamiętam te kwiaty jak zawsze rosły u babci... Widziałam już je gdzieś na Forum, ale oczywiście nie pamiętam nazwy...skleroza