Masz rację z tą wiosną..
poczekam cierpliwie, tez mam wówczas urodzinki

Nelu, u nas w sklepie ogrodniczym są grzybnie boczniaków.Alionuszka pisze:Nie dowiadywałam się,gdzie takie kostki można dostać,wiesz![]()
Takie boczniaki jako kotlety można przysmażyć...-dobre są
Markusie właśnie wybieram się na grzybobranie... znowu...markussch01 pisze:Poczekam na grzybobranie![]()
Pozdrawiam Markus
Aniu, no mam pieczarki...AniaDS pisze:Gabi, Ty nawet pieczarki masz??![]()
![]()
Masz rację z tą wiosną..
poczekam cierpliwie, tez mam wówczas urodzinki![]()
![]()
![]()
No właśnie Madziu... kto to zje...Karolcia pisze:Gabi,pieczarki jak perełki![]()
Ja miałam kiedyś przyjemność być w pieczarkarni,to jest niesamowity widok![]()
Sama nabrałam ochoty na taką hodowlę![]()
Ja też chcętylko kto u mnie zje tyle pieczarek
Madziu, na razie jemy na bieżąco..mag pisze:Gabrysiu, a nie próbowałaś robić malutkich pieczarek w zalewie octowej... do sosu tatarskiego jak znalazł
Aniu, masz rację... trzy rodziny potrafią uporać się z taką ilością.an-ka pisze:Magdziu,pewnie nie doczekają,bo 3 rodziny?Chyba,że Gabi ukryje.
Malutkie są doskonałe w zalewie,ale ja pod każdą postacią pieczarki zajadam razem z wnusią.
Ciemierniki koniecznie trzeba wiosną zakupić-Bogusiu-Dzięki za linka.
Gabrysiu ,wracając do kalendarza-pomysł Bogusi (chyba?) doskonały-wykonanie mistrzowskie.
Grażynko, nie tak szybko.kogra pisze:A ja przybiegłam zobaczyć czy już nie ma tego na rok przyszły.![]()
Ale nie widać to lecę dalej.
Pomysł w dechę i wykonanie lepsze niż tych w handlu.
Oj Izuś...muszę, bo z wnukiem na taka pogodę nie da się iść na działkę.chatte pisze:Czemu musisz w domu siedzieć?
Siedzenie w domu też ma dobre strony, Gabi. Mozesz się oddać twórczości artystycznej!
Efekty takiej pracy mogą cieszyć nie mniej, niż te w ogrodzie