Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działka - rydnor 2009
Ja wysyłam je przez imageshack tak jak dawniej heheheheh
Krzysiu;zdjęcia w Imageshacku grupujesz czy wysyłasz po jednym?Wczoraj cholernie wiało i padał deszcz u Ciebie pewnie śnieg spadł.
Pozdrowienia Ryszard
Pozdrowienia Ryszard
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Rysiu ,ja swoje kanny wykopuję pod koniec października i przechowuję w zimnej piwnicy
Geniu;dzięki za wiadomość,też tak zrobię,chyba,że by szybciej przyszedł mróz.Jeszcze trzeba przekopać,ale ma wrócić jesień,to się zrobi.Geniu,czy wysyłasz zdjęcia przez Fotosik,czy coś opłacasz,bo mi nie chcą zdjęcia wejść na Forum.A wyczytałem,że 100 zdjęć jest bezpłatnych,a później trzeba płacić.Będzie kłopot ze zdjęciami.
Pozdrawiam Ryszad
Pozdrawiam Ryszad
- e-genia
Rysiu ja już od kilku miesięcy opłacam, fotosik ,za to mam bez problemów dostęp do zdjęć a wiesz że dużo zdjęć wklejam .
Genia
Genia
Geniu;i tu leży pies pochowany,sprawa jasna,ile i za jaki okres opłacasz?Mam jeszcze taką przeglądarkę XnView,ale nie wychodzi mi przesyłanie zdjęć
może Twój syn zna ten sposób,chętnie skorzystam z pomocy.
Serdecznie pozdrawiam. Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
Ja te zdjęcia pojedynczo wklejam, jedno po drugim. Kiedyś było łatwiej fotosikiem ale co tam

- e-genia
Rysiu mąż mój przelał na konto fotosika 25 zł i jak się skończy to znowu przeleje oprócz tego jakiś abonament 3,66 .rydnor pisze:Geniu;i tu leży pies pochowany,sprawa jasna,ile i za jaki okres opłacasz?Mam jeszcze taką przeglądarkę XnView,ale nie wychodzi mi przesyłanie zdjęć
A jeżeli chodzi o XnView to syn z tego nie korzysta .
Genia
Krzysiu;tak myślałem,przy większej ilości zdjęć,wyskakuje strona z tymi zdjęciami i nie wiem co z tym fantem robić.Pojedyńcze jakoś wchodzą,chociaż
też ciężko.i dlaczego wychodzą mi zdjęcia tylko miniaturowe mimo ustawienia na większe.Trzeba szukać coś innego albo zapłacić Fotosikowi.
Geniu;Dzięki za info,zobaczę, jak nic nie znajdę to trzeba będzie zapłacić.
też ciężko.i dlaczego wychodzą mi zdjęcia tylko miniaturowe mimo ustawienia na większe.Trzeba szukać coś innego albo zapłacić Fotosikowi.
Geniu;Dzięki za info,zobaczę, jak nic nie znajdę to trzeba będzie zapłacić.
- krzysiek86
- Kontakt:
A mnie wychodzą większe te fotki jak sobie ustawię ale czasem mniejsze. Ciekawe od czego to zależy.
A fotosik to ogólnie teraz jest płatny??? Czy tak że jak się przekroczy pewien limit
A fotosik to ogólnie teraz jest płatny??? Czy tak że jak się przekroczy pewien limit

Krzysiu;Wyczytałem w Fotosiku,że 100 zdjęć jest bezpłatnych a później trzeba płacić.Wydaje mi się,że w Imageshacku wszystkie zdjęcia są miniaturowe,
dopiero kliknięcie na zdjęcie powoduje otwarcie okna z żądaną wielkością,spróbuję wkleić zdjęcia.
Pozdrowienia Ryszard

Można świętym zostać przy wklejaniu zdjęć.
dopiero kliknięcie na zdjęcie powoduje otwarcie okna z żądaną wielkością,spróbuję wkleić zdjęcia.
Pozdrowienia Ryszard

Można świętym zostać przy wklejaniu zdjęć.
- krzysiek86
- Kontakt:

No widzisz udało się ale ciągle małe.
Też chciałem dodać fotki ale nie mogę bo przerywa połączenie

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ryszardzie-widzę,że zdążyłeś uporać się z remontem przed zimą w październiku.
Ile miałeś i jak długo tych jagód kamczackich które chcesz wymienić na borówki amerykańskie?Podobno jeszcze lepsze do naszych warunków są borówki kanadyjskie.Pytam z czystej ciekawości bo chciałam mieć w podwórkowym kamczacką i jedną sobie sprawiłam,ponieważ jedna u znajomych owocuje,więc na razie pary jej nie szukam.
Poproś moda(najlepiej bishopa)by zmniejszył Ci te wielgachne zdjęcia, już kilku osobom to zrobił.Z fotosikiem wszyscy mamy teraz problem(jest nawet dział temu poświęcony na stronie głównej),te 100 zdjęć liczą razem z tymi Twoimi które są oglądane najwidoczniej,ja wkleiłam przed zmianami 7 a poinformował mnie,ze przekroczyłam limit.
Ile miałeś i jak długo tych jagód kamczackich które chcesz wymienić na borówki amerykańskie?Podobno jeszcze lepsze do naszych warunków są borówki kanadyjskie.Pytam z czystej ciekawości bo chciałam mieć w podwórkowym kamczacką i jedną sobie sprawiłam,ponieważ jedna u znajomych owocuje,więc na razie pary jej nie szukam.
Poproś moda(najlepiej bishopa)by zmniejszył Ci te wielgachne zdjęcia, już kilku osobom to zrobił.Z fotosikiem wszyscy mamy teraz problem(jest nawet dział temu poświęcony na stronie głównej),te 100 zdjęć liczą razem z tymi Twoimi które są oglądane najwidoczniej,ja wkleiłam przed zmianami 7 a poinformował mnie,ze przekroczyłam limit.
Ewo Janino;Dzięki za odwiedziny,co do jagody kamczackiej ,to mamy je 7lat, tzn."on i ona".Owocowanie średnio-dobre.Sąsiad ma amerykańską
i wg.mnie kamczacka się nie umywa i w plonowaniu i w smaku.Ale jak piszesz popytam też o kanadyjską.
Domek skończyłem,dzisiaj jeszcze kończyliśmy z ustawianiem mebli.3/4 grządek mam przekopane.Wodę na działkach już zamknięto.Wodę do picia
bierzemy ze specjalnego ujęcia.
Ze zdjęciami zwrócę się do bishopa,wiem że to paskudnie wygląda,od tego momentu wszystkie zdjęcia wrzucam najpierw na podgląd.
i wg.mnie kamczacka się nie umywa i w plonowaniu i w smaku.Ale jak piszesz popytam też o kanadyjską.
Domek skończyłem,dzisiaj jeszcze kończyliśmy z ustawianiem mebli.3/4 grządek mam przekopane.Wodę na działkach już zamknięto.Wodę do picia
bierzemy ze specjalnego ujęcia.
Ze zdjęciami zwrócę się do bishopa,wiem że to paskudnie wygląda,od tego momentu wszystkie zdjęcia wrzucam najpierw na podgląd.
- e-genia
Rysiuwitaj ciszę się że uporałeś się z remontem altanki.
Dość szybko zamykają wodę ,przecież teraz jeszcze sporo pracy w ogrodzie a potem trzeba się umyć .
Teraz nie tylko do picia ale i do mycia musisz wodę nosić .
Dobrze że choć pogoda się poprawiła , jest zimno ale nie pada .
U nie zostały róże ,hibiskusy i magnolie do zabezpieczenia przed zimą .
A borówki amerykańskie też mam 4 i jestem z nich zadowolona pięknie owocują i nawet teraz jeszcze jest kilka owoców na nich .
Genia
Genia
Dość szybko zamykają wodę ,przecież teraz jeszcze sporo pracy w ogrodzie a potem trzeba się umyć .
Teraz nie tylko do picia ale i do mycia musisz wodę nosić .
Dobrze że choć pogoda się poprawiła , jest zimno ale nie pada .
U nie zostały róże ,hibiskusy i magnolie do zabezpieczenia przed zimą .
A borówki amerykańskie też mam 4 i jestem z nich zadowolona pięknie owocują i nawet teraz jeszcze jest kilka owoców na nich .
Genia
Genia