Ogródek AGNESS cz.4
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
We wszystkich wątkach straszą zimą. Zaczynam się bać, bo tyle jeszcze do zrobienia na działce.
Odnośnie bluszczu potwierdzam. Na początku bardzo słabo rośnie, ale jak się dobrze ukorzeni, to szaleje jak winobluszcz
Pozdrawiam Dorota
Odnośnie bluszczu potwierdzam. Na początku bardzo słabo rośnie, ale jak się dobrze ukorzeni, to szaleje jak winobluszcz
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu widziałam Twój winobluszcz na tarasie, wspaniale się prezentuje:D masz całkowitą rację, że tan widok wynagradza ciągłe bieganie z miotłą 
Grażynko mam nadzieję, że to ochłodzenie, którym nas straszą długo nie potrwa, i wróci jeszcze piękna pogodna jesień
Eluś przerażeniem ogarnia mnie to ochłodzenie, boję się, że nie zdążę z tarasem, jeszcze mnóstwo roboty, a tak bardzo chciałabym mieć już z głowy na wiosnę. A i cebul tulipanów nie mam jeszcze wszystkich wysadzonych, mam nadzieję, że jutro pogoda mi na to pozwoli.
Aguś kocham jesień właśnie za takie kolorki. Właśnie ta pora roku obfituje w barwy , które najbardziej kocham, żółcie, czerwienie, borda, rudości i złoto.
Dorotko, no i ja muszę się przyznać, że i mnie przerażają prognozy, u mnie jeszcze część tulipanów czeka na wysadzenie, i kilka krzewików, a będę mogła to zrobić dopiero w sobotę.
Kasieńko podpisuję się pod Twoim apelem obiema rękami, zimie jeszcze stanowcze nie, wiosna przyszła tak bardzo późno w tym roku, więc jesień mogłaby być piękna i ciepła, nawet do grudnia
Wreszcie Fotosik przestał szaleć i oto kilka moich obecnych fotek

O rany nie wiem co się dzieje
, zdjęcia zmniejszone do takich samych parametrów jak zawsze a są byyyycze 

Grażynko mam nadzieję, że to ochłodzenie, którym nas straszą długo nie potrwa, i wróci jeszcze piękna pogodna jesień
Eluś przerażeniem ogarnia mnie to ochłodzenie, boję się, że nie zdążę z tarasem, jeszcze mnóstwo roboty, a tak bardzo chciałabym mieć już z głowy na wiosnę. A i cebul tulipanów nie mam jeszcze wszystkich wysadzonych, mam nadzieję, że jutro pogoda mi na to pozwoli.
Aguś kocham jesień właśnie za takie kolorki. Właśnie ta pora roku obfituje w barwy , które najbardziej kocham, żółcie, czerwienie, borda, rudości i złoto.
Dorotko, no i ja muszę się przyznać, że i mnie przerażają prognozy, u mnie jeszcze część tulipanów czeka na wysadzenie, i kilka krzewików, a będę mogła to zrobić dopiero w sobotę.
Kasieńko podpisuję się pod Twoim apelem obiema rękami, zimie jeszcze stanowcze nie, wiosna przyszła tak bardzo późno w tym roku, więc jesień mogłaby być piękna i ciepła, nawet do grudnia

Wreszcie Fotosik przestał szaleć i oto kilka moich obecnych fotek

O rany nie wiem co się dzieje

- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jejku jejku
ja chcę takiego winobluszcza i niech śmieci jesienią do bólu! i maliny też chcę! miejsca mam od pyty tylko nie ma komu terenu przygotowac. ale wiosną ruszę z roundappem, trudno, że chemia, ale jakoś wspomóc się muszę
zaprosiłam się już do MagdyMisi na ciacho, czy poczęstujesz pigwóweczką? ;:2

ja chcę takiego winobluszcza i niech śmieci jesienią do bólu! i maliny też chcę! miejsca mam od pyty tylko nie ma komu terenu przygotowac. ale wiosną ruszę z roundappem, trudno, że chemia, ale jakoś wspomóc się muszę

zaprosiłam się już do MagdyMisi na ciacho, czy poczęstujesz pigwóweczką? ;:2

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
niooo...AGNESS pisze:Aguś jeśli masz ochotę na winobluszcz, to chętnie wiosną Ci wyślę, muszę część usunąć, więc będę miała do oddania ukorzenione, spore już krzaczory. Pigwóweczki nie robię, ale na herbatkę z pigwą serdecznie zapraszam- pycha

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Geniu
Faktycznie jest jeszcze troszkę różyczek, już pozostałości, ale tym bardziej cieszą te ostatnie
A za to owocków w bród, szczególnie winogronu mam sporo, nie jesteśmy w stanie go przejeść. Mam wprawdzie tylko 4 odmiany, ale wieloletnie już olbrzymie krzaczory, obsypane owocami. Muszę je trochę zmniejszyć, bo wiele się marnuje.