Ogródek AGNESS cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

We wszystkich wątkach straszą zimą. Zaczynam się bać, bo tyle jeszcze do zrobienia na działce.
Odnośnie bluszczu potwierdzam. Na początku bardzo słabo rośnie, ale jak się dobrze ukorzeni, to szaleje jak winobluszcz
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Aguś piękne zdjęcia , co za zestaw kolorów - te burgundy z granatem- cudo.
Dziewczyny nie mówcie jeszcze o zimie. Pani zimie na razie mówimy stanowcze NIE. :lol:
Kaśka
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu widziałam Twój winobluszcz na tarasie, wspaniale się prezentuje:D masz całkowitą rację, że tan widok wynagradza ciągłe bieganie z miotłą :)

Grażynko mam nadzieję, że to ochłodzenie, którym nas straszą długo nie potrwa, i wróci jeszcze piękna pogodna jesień

Eluś przerażeniem ogarnia mnie to ochłodzenie, boję się, że nie zdążę z tarasem, jeszcze mnóstwo roboty, a tak bardzo chciałabym mieć już z głowy na wiosnę. A i cebul tulipanów nie mam jeszcze wszystkich wysadzonych, mam nadzieję, że jutro pogoda mi na to pozwoli.

Aguś kocham jesień właśnie za takie kolorki. Właśnie ta pora roku obfituje w barwy , które najbardziej kocham, żółcie, czerwienie, borda, rudości i złoto.

Dorotko, no i ja muszę się przyznać, że i mnie przerażają prognozy, u mnie jeszcze część tulipanów czeka na wysadzenie, i kilka krzewików, a będę mogła to zrobić dopiero w sobotę.

Kasieńko podpisuję się pod Twoim apelem obiema rękami, zimie jeszcze stanowcze nie, wiosna przyszła tak bardzo późno w tym roku, więc jesień mogłaby być piękna i ciepła, nawet do grudnia :roll: :lol:

Wreszcie Fotosik przestał szaleć i oto kilka moich obecnych fotek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
O rany nie wiem co się dzieje :shock: , zdjęcia zmniejszone do takich samych parametrów jak zawsze a są byyyycze :shock:
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p
Od: 31 sie 2009, o 01:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jejku jejku :roll: :shock: :!: :!: :!:
ja chcę takiego winobluszcza i niech śmieci jesienią do bólu! i maliny też chcę! miejsca mam od pyty tylko nie ma komu terenu przygotowac. ale wiosną ruszę z roundappem, trudno, że chemia, ale jakoś wspomóc się muszę :oops:

zaprosiłam się już do MagdyMisi na ciacho, czy poczęstujesz pigwóweczką? ;:2 ;:80 ;:112 ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś jeśli masz ochotę na winobluszcz, to chętnie wiosną Ci wyślę, muszę część usunąć, więc będę miała do oddania ukorzenione, spore już krzaczory. Pigwóweczki nie robię, ale na herbatkę z pigwą serdecznie zapraszam- pycha :D
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p
Od: 31 sie 2009, o 01:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

AGNESS pisze:Aguś jeśli masz ochotę na winobluszcz, to chętnie wiosną Ci wyślę, muszę część usunąć, więc będę miała do oddania ukorzenione, spore już krzaczory. Pigwóweczki nie robię, ale na herbatkę z pigwą serdecznie zapraszam- pycha :D
niooo... ;:79 ;:80 ;:83
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ok to zapisuję, ale jeszcze przypomnij się wiosną, bo pamięć mam dobrą, ale niestety krótką :wink: :lol:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko, dziękuję, poczęstowałam się jabłuszkiem. Bardzo smaczne drugie śniadanko. :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iguniu, ależ na zdrówko 8) :D witaminki najsmaczniejsze prosto z drzewka :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko witaj ale różyczki pięknie Ci kwitną. Teraz to każdy kwiatek sprawia przyjemność .
No i owoce tak apetycznie wyglądają .
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Geniu ;:196 Faktycznie jest jeszcze troszkę różyczek, już pozostałości, ale tym bardziej cieszą te ostatnie :D A za to owocków w bród, szczególnie winogronu mam sporo, nie jesteśmy w stanie go przejeść. Mam wprawdzie tylko 4 odmiany, ale wieloletnie już olbrzymie krzaczory, obsypane owocami. Muszę je trochę zmniejszyć, bo wiele się marnuje.
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Agness ależ pyszności pokazałaś...
Czy te malinki to masz takie obecnie , czy to zdjęcie wcześniej robiłaś??
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu fotki robione we wtorek, przed szaleństwami fotosika :D ale już powolutku będą się kończyć.
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Moje malinki w tym roku nie były za ciekawe .
Ze względu na suszę krzaczki były marne , a i owoców nie za wiele .
W zeszłym roku były jeszcze gorsze :cry: :cry: nie mam coś ręki do malin , a tak je uwielbiam
x-d-a

Post »

Agnieszko, jesień w ogrodzie nie tylko jest piękna i kolorowa, ale również bogata w pyszne owoce!
U Ciebie pięknie kwitną jeszcze róże, a jabłuszka i malinki wyglądają bardzo apetycznie :lol:
Pozdrawiam :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”