U Aneci.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ape dzięki, a żebyś wiedziała że apetyt rośnie jak w tym przysłowiu tym bardziej jak ogląda się coraz to piękniejsze roślinki :P
Zeberko włożyłam go do ziemi jest sztywny więc chyba mu dobrze, hihi co ja piszę ale nie wiem jak inaczej to ująć
Krystynko uwierz mi już drugi dzień próbuję dodać te zdjęcia mam czas tylko wieczorkiem a wtedy fotosik szfankuje mi
ale bardzo Ci dziękuję że zajrzałaś :P
Zeberko włożyłam go do ziemi jest sztywny więc chyba mu dobrze, hihi co ja piszę ale nie wiem jak inaczej to ująć

Krystynko uwierz mi już drugi dzień próbuję dodać te zdjęcia mam czas tylko wieczorkiem a wtedy fotosik szfankuje mi

- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja tu zaglądam z nadzieją, że ujrzę jakieś kolejne piękności a tu nic...cisza... No cóż- poczekam jeszcze 

Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Taccanivea
- 1000p
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Oj, ja też tak mam niestety, a jak juz pojadę do jakiegoś sklepu, czy marketu, gdzie na codzień nie mam dostępu i jest tam pełno kwiatów, to jestem aż chorai najchętniej wzięłabym wszystko.
Ale niestety rozum wygrywa, bo nie dość, że nie mam już miejsca za bardzo, to jeszcze portfel też sam się nie zapełnia
Mimo wszystko staram się z takich dalszych wypraw choć jednego zielonego przywlec, tym bardziej jak u siebie czegoś takiego nie widzę ;)
Ale niestety rozum wygrywa, bo nie dość, że nie mam już miejsca za bardzo, to jeszcze portfel też sam się nie zapełnia

Mimo wszystko staram się z takich dalszych wypraw choć jednego zielonego przywlec, tym bardziej jak u siebie czegoś takiego nie widzę ;)
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
Hejka kochani w końcu mi się udało 
od Asi Haim, która spełniła moje marzenia o hibkach, jeżeli mi się ukorzenią to więcej mi nie trzeba no i epi n'joy mój wyśniony... i grudnik biały dwa duze okazy, fiołeczki fioletowy pełny i niebieskobiały oraz begonki które chyba nie potrzebnie przykryłam folią i dwa listki chyba nie przeżyją ach ja głupia...
od Zeberki niestety paczka przyszła w opłakanym stanie (to wina poczty oczywiście!) i teraz troje się żeby uratować roślinki, parę begonek i listki peperomki były zgniłe
i musiałam z ciężkim sercem je wyrzucić a te cebulki z ostatniego zdjecia i kawałki (chyba jakiegoś) epipremnum tez miały czubki miękkie, poucinałam je i epi już kiełkuje a cebulka przestała dalej gnić
więc jestem dobrej myśli niestety większości nazw nie znam ale wiem że pomożecie ;)na pewno jest trzykrotka, skrętniczek, kalanchoe, zielistka, reo, begonki, fiołki, fuksje, gloksynia jakiś kaktusik...i...

Bardzo ale to bardzo WAM dziękuję, sprawiłyście mi tyle radości

od Asi Haim, która spełniła moje marzenia o hibkach, jeżeli mi się ukorzenią to więcej mi nie trzeba no i epi n'joy mój wyśniony... i grudnik biały dwa duze okazy, fiołeczki fioletowy pełny i niebieskobiały oraz begonki które chyba nie potrzebnie przykryłam folią i dwa listki chyba nie przeżyją ach ja głupia...

od Zeberki niestety paczka przyszła w opłakanym stanie (to wina poczty oczywiście!) i teraz troje się żeby uratować roślinki, parę begonek i listki peperomki były zgniłe

Bardzo ale to bardzo WAM dziękuję, sprawiłyście mi tyle radości

- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
Piękne.
Niech się wszystkie przyjmą i rosną jak największe. 

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- Taccanivea
- 1000p
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18