Witajcie Kochani

Wczoraj niestety nie mogłam zajrzeć do siebie, byliśmy u mojego M. cioci na wsi i wróciliśmy tak padnięci, że już nic mi się nie chciało

A tu kolejne nowości:
Fiołeczek z Kauflandu za 6zł

Kawa z biedrony za 7zł, nareszcie ją upolowałam

I na spokojne i kolorowe sny chciałam Wam pokazać jak rosną moje niektóre roślinki ;)
Fittonie troszkę się rozrosły a begonka dalej cała w kwiatach

Fuksja z jasnoróżowymi sukieneczkami, zamiast przygotowywać się do zimowego spoczynku, cała w pąkach 8)

Kolejna, mieszkająca w ogrodzie, na razie przeniesiona do tunelu foliowego za względu na duże wiatry ostatnio

Jedne z Koleusów, odmłodzone, ukorzenione i przygotowane do zimowania w chłodnym pokoju

Hibków raczej nie muszę przedstawiać, ale czas najwyższy był aby pokazać znowu jak kwitną ;)

Różowa różyczka nadal kwitnie, przeniesiona już z balkonu do chłodnego pokoju

I wysiana przeze mnie Palma Wszyngtonia, jedno z dwóch nasionek raczyło wykiełkować

Jak widać Carnosa i Filuś puszczają się całkiem nieźle ;)

Moja Passi uraczyła mnie kwiatuszkiem i widzę juz kolejne pączki, na razie póki kwitnie siedzi jeszcze w mieszkaniu, potem pójdzie do chłodnego pokoju

Trzykrotki, dwie u góry forumkowe, dwie na dole kupione, wszystkie pięknie sie rozrastają 8) 8) 8)

I na koniec podczas wieczornego spaceru po ogrodzie zauważyłam Maślaki modrzewiowe, jak sama nazwa wskazuje rosną w pobliżu Modrzewia i raczą nas swoim smakiem co roku

Karinko, witam w moim wątki i zapraszam częściej na spacerki po moim mieszkaniu

No i na dzisiaj koniec fotek, co będę miała Wam jutro jeszcze do pokazania

Dobranoc Wszystkim