Rozczochrany ogródek Stokrotki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No nie, zaraz, ja o czasie, a Wy o kasie ;-) Materialistki ;-) Ja kupować już nic nie zamierzam, za to mam następne plany na ściąganie trawnika :-) i nie mam kiedy tego zrobić. Ta czynność wymaga nieobecności w domu wszystkich (no, Kulka ostatecznie moze być). Nie ma nic bardziej wkurzającego, niż sytuacja, kiedy człowiek po pas w błocie, a tu z lewa i prawa strzelają listą żądań, skarg i zażaleń ;-) A to piciu, a to kupę, a to ona mnie uderzyła, ło matko ;-)

Zresztą, komu ja to mówię ;-)

Kupować nic nie zamierzam, natomiast rozmnożyłby to i owo, jakbym miała gdzie posadzić ;-) Bodziszek na przykład - zrobiłabym obwódkę, ale nie mam na razie gdzie, bo patrz punkt 1 :-) No i w piwnicy tulipany i czosnek siedzi i czeka na zmiłowanie, na razie jak na mój gust, jest dla nich za ciepło.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

No to mnie dobiłaś!!! Ja czosnki i tulipany już wsadziłam :shock: .. a raczej M :oops: I co teraz?
Tulipany na pewno dadzą radę ale z czosnkami doświadczenia nie mam :lol:

Materialistki... dobre sobie 8) Nasza kasa świeci pustkami a tu jeszcze węgiel nie kupiony, obcą walutę muszę nabyć, winogrona już zamówione a nie zapłacone, z zimowych kurtek Dawid wyrósł.. Wymieniać dalej? :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj, i u nas z kasą - jak to we wrześniu...jeszcze dzisiaj w przedszkolu zdarli ze mnie za rytmikę, a w zerówce za ksiażkę do angielskiego... ale już widać koniec...

Gosia, odpisałam Ci w Twoim wątku - nic się nie dzieje złego. Tulipany się szybko ukorzeniają i można je sadzić później. Ja czekam, aż sie trochę ochłodzi i spadnie deszcz (ponoć ma to nastąpić jutro). Mam zamiar sadzić je w koszyczkach, więc muszę mieć ziemię przygotowaną do porządnego kopania...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Dziewczyny... jak będę chciała coś jeszcze kupić, to najpierw napiszę, a Wy mną mocno potrząśniecie :lol:
Październik... zaczyna się rytmika... i kółka zainteresowań (bezpłatne, ale za dodatkową godzinę w przedszkolu zapłacić trzeba) i angielski :roll:
Węgiel.... :evil: jutro już chyba przepalimy :roll:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Dzięki Aga za informacje. Palpitacje ustały... :wink:
O pieniądzach porozmawiamy jutro. Jutro przecież też jest dzień... :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A Gośka ma na drugie Scarlett :;230
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No dobra, Scarlett wspaniala postać, ale gdzie dziś takie zasłony znaleźć, zeby sie kieckę dało uszyć ;-)

E, ja to gościówa jestem :-) Jutro powinnam dostać wypłatę :-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

100krotka pisze:Miłośnicy fuksji - zrobiłam podejscie z nożyczkami do moich okazów i widzę, że nie bardzo jest co ciąć, bo wszystkie dłuższe pędy są zdrewniałe u nasady. Spróbuję ukorzenić parę krótszych i dam znać, postaram sie o nikim nie zapomnieć, dobrze? Jeśli mi sie uda, to roześlę, jeśli nie, to czy moglibyśmy z tym interesem poczekać do wiosny? ;-)

Gosia, tydzień urlopu...marzenie...ja sie obawiam, ile by mi trawnika zostało, gdybym miała tydzień dla siebie :-)
100krotko-jakoś inaczej zdobędę,przecież fuksje ma wiele osób i nie tylko na Forum.
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

100krotka pisze:No dobra, Scarlett wspaniala postać, ale gdzie dziś takie zasłony znaleźć, zeby sie kieckę dało uszyć ;-)
Myślisz, że Kieckowa ma problemy z kiecką? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Poszłam spać a tu moje kiecki obmawiają :roll: ... z którymi oczywiście mam problem, bo nadal się w nich nie mieszczę :wink:
Aga ma dziś wypłatę, może zafunduje mi taką obszerniejszą - dla odmiany, żeby już na róże nie wydawała :lol:
Aguś, co Ty na to? :D
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gośka, bądźże przykładną Matką Polką... z trójką dzieci mieścić się w rozmiar 34 byłoby nieprzyzwoitością :evil: :lol:
Oj... bo sama uwierzę :oops: :lol:
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Scarlett jak potrzebowała, to sobie z zasłon uszyła, gdzie Twój duch? :-)

Kurczę, tak apropos, to ja chyba żadnej sukienki nie mam...;-)

Eeeee, obejdę się na razie, zima idzie :-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

34 ? :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230

To ja nawet starsza jestem 8) Pułap dla mnie dawno przekroczony i sobie ne wrati :D

Aga nie bądź sknera, kup sobie suknię przecież w zimie karnawał!!! :P Ja zasłonami też nie pogardzę... :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie, ona jakaś tendencyjna jest. 34? Co to ma być w ogóle???? Nie ma takiego rozmiaru. :;230
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Uuu - pies zjadł zimowity :shock: Miał duże szczęście!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”