Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziulek, ale jesiennie się robi co? Z dnia na dzień niemal... co to będzie jak zrobi się zimno.. Widzę, że u ciebie szaleństw ciąg dalszy... Dziś plewiłam nieco truskawki i tez pomyślałam o scieżkach.. jednak tam gdzie mam płyty chodnikowe jest ogromna wygoda. Chyba wyłożę wszystkie scieżki i niech ktoś odważy się powiedzieć, że za dużo betonu....
Z tymi foremkami będzie chyba trochę pracy....

Z tymi foremkami będzie chyba trochę pracy....
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Te na pewno będa wymagały więcej pracy gdyz trzeba je osobno odlewac a potem dopiero suszyć ,ale chcę nimi tylko kawałek zrobić tam gdzie dam sobie ławeczkę . Dzisiaj wsadzałam przy wejściu Brabanty i Cyprysiki Lowsona . Między to dam pare pnących róż . Mam nadzieję ,że wiosną jak wszystko zakwitnie bądzie ładnie . Chcę jeszcze przy wejściu kupić pergolę i niech się pną . Kupiłam wczoraj jeszcze RUMBĘ i FASHION te posadzę obok WALZTIME . Ciekawe jak to mi wszystko się zgra . Widzę ,że Ty też jeszcze nie śpisz . Był brat i graliśmy w karty ,więc tez dopiero teraz włączyłam kompa . Kolorowych snów.
Jadziu miałam trochę zaległości na forum, dzisiaj trochę nadrabiam i wszędzie widzę zmiany.
Fajna wyszła Ci ta ścieżka z formy, a ile nowych róż i innych roślinek kupiłaś
.
Ja obiecywałam sobie już żadnych zakupów w tym roku ale pewno nic z tego nie wyjdzie.
W marketach sporo jesiennej oferty i przejść spokojnie nie można
Fajna wyszła Ci ta ścieżka z formy, a ile nowych róż i innych roślinek kupiłaś

Ja obiecywałam sobie już żadnych zakupów w tym roku ale pewno nic z tego nie wyjdzie.
W marketach sporo jesiennej oferty i przejść spokojnie nie można

Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- JAKUCH
WITAM WSZYSTKICH PRZY PORANNEJ KAWCE
EWUNIU ta forma jest plastikowa nie wiem gdzie takie mozna kupić ,ale chyba najprędzej OBI albo PRAKTIKER . Kiedyś widziałam takie ,ale to chyba wieki temu . Będę się rozglądac jak wypatrzę gdzie to napiszę .
ASIU wszyscy mamy jakieś sprawy i nie każdy ma tyle czasu żeby siedzieć dziennie . Pomimo to ciesze się z Twoich odwiedzin u mnie . Przede mną jeszcze sporo pracy . na razie nie mogę wszystkiego ruszać gdyż w niektórych miejscach mam różę i chryzantemy i dopiero po ich przesadzeniu będę mogła tam wejsć z ciężkim sprzętem . Na razie robię prace wykończeniowo -porządkowe .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SŁONECZNEGO I PRACOWITEGO DNIA .
EWUNIU ta forma jest plastikowa nie wiem gdzie takie mozna kupić ,ale chyba najprędzej OBI albo PRAKTIKER . Kiedyś widziałam takie ,ale to chyba wieki temu . Będę się rozglądac jak wypatrzę gdzie to napiszę .
ASIU wszyscy mamy jakieś sprawy i nie każdy ma tyle czasu żeby siedzieć dziennie . Pomimo to ciesze się z Twoich odwiedzin u mnie . Przede mną jeszcze sporo pracy . na razie nie mogę wszystkiego ruszać gdyż w niektórych miejscach mam różę i chryzantemy i dopiero po ich przesadzeniu będę mogła tam wejsć z ciężkim sprzętem . Na razie robię prace wykończeniowo -porządkowe .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SŁONECZNEGO I PRACOWITEGO DNIA .
- JAKUCH
EWUNIU ta jest pnąca różowa a ta druga rabatowa żółta obie sa bezkonfliktowe . To masz urwanie głowy z tym remontem ale jak będzie koniec to popatrzysz i będziesz zadowolona . Wtedy zapomnisz o wszystkich trudach i z zachwytem usiądziesz przy kawce lub herbatce ziołowej tez tak lubię . U mnie niestety jeszcze daleka droga .
OLU nie wiem to się okaze w przyszłości
Dzisiaj znowu zaszalałam i dokupiłam 3 róże jedną pnąca zółtą GOLDEN GLOW pójdzie do przodu na pergolę i dwie rabatowe GRAHAMKA I CAPISTRANO

OLU nie wiem to się okaze w przyszłości

Dzisiaj znowu zaszalałam i dokupiłam 3 róże jedną pnąca zółtą GOLDEN GLOW pójdzie do przodu na pergolę i dwie rabatowe GRAHAMKA I CAPISTRANO