Moje kwiatki
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu u mnie był cały regał
takich jak ten mój dużych i na dole stały takie mniejsze jak ten mój co jest parę stronek w tył u mnie taki żółty
Marylko to jest jeszcze nadzieja że dopiero dotrą do twojej biedrony
ja żałuję że nie mam wizyty u dentysty jutro hi hi hi bo sama bym do domu nie wróciła
Ogrodniczko jak mówiłam u mnie było dużo a już wczoraj przywiezli a 15 kilometrów dalej w biedronce kupiłam kalanchoe bo jeszcze storczyków nie było może do twojej biedrony przywiozą trzymam kciuki żeby tek było bo są naprawdę piękne ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12

Marylko to jest jeszcze nadzieja że dopiero dotrą do twojej biedrony

Ogrodniczko jak mówiłam u mnie było dużo a już wczoraj przywiezli a 15 kilometrów dalej w biedronce kupiłam kalanchoe bo jeszcze storczyków nie było może do twojej biedrony przywiozą trzymam kciuki żeby tek było bo są naprawdę piękne ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA

- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Ale super kolorek ma storczyk
Kalanchoe również pięknie kwitnie
A jeśli u storczyka to nowy korzeń to i tak super, zdrowy i chce rosnąć, więc i pęd kwiatowy wypuści 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Taccanivea
- 1000p
- Kasia.N
- 1000p
A ja jedynie kurki i młodziutkie podgrzybkiesti42 pisze:I jak dziewczyny u was z grzybkami bo ja byłam wczoraj i przywiozłam koszyczek maślaczków![]()
![]()

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Kasia.N
- 1000p
He he he he. A bo ja to człowiek lasu jestemesti42 pisze:Kasiu to i tak dobrze bo ja to tylko wiem jak wyglądają maślaczki i czarne łepki hi hi no i muchomory no bo mi nie każą ich zbierać bo wolę kwiaty no ale jak już mnie do lasu wywiezli to co miałam zrobić![]()
![]()

Ale maślaczki dobre grzybki, tylko ich obieranie mnie odstrasza

A u nas właśnie od trzech dni pada, więc i grzybków jeszcze więcej się pojawiłomagi pisze:uwielbiam zbierać grzybki, ale u nas jest tak sucho, mija 3 tydzień bez dzeszczu, za to non stop pali słońce i wiatr, o grzybach już dawno zapomniałam

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Taccanivea
- 1000p
Kasiu mówisz że twój 3 latek cię ogranicza w lesie ? BO moje dziecię znów odwrotnie - sama jestem w szoku jak pięknei maszeruje 3 godziny po lesie bez zająkniecia nawet
, i ciągle prosi o wyprawę do lasu - tylko ten pod bokiem już jej nie wystarcza, najlepiej gdzieś dalej jechać
, jak nic w mamę się wdała z tymi grzybami
maślaczki też bardzo lubię, tylko i ch u nas się nei widuje jakoś

- Kasia.N
- 1000p
ha ha ha, ogranicza, ale nie w tym sensie że nie chodzimy tylko, że za bardzomagi pisze:Kasiu mówisz że twój 3 latek cię ogranicza w lesie ? BO moje dziecię znów odwrotnie - sama jestem w szoku jak pięknei maszeruje 3 godziny po lesie bez zająkniecia nawet, i ciągle prosi o wyprawę do lasu - tylko ten pod bokiem już jej nie wystarcza, najlepiej gdzieś dalej jechać
![]()
, jak nic w mamę się wdała z tymi grzybami
![]()

A grzybki zbiera, tylko że na razie wszystkie

A ostatnio jeździ rowerem - nowy szał ;) - to tylko na spacery do lasu, grzyby odpadają ;)
A jak byłam w ciąży i jak mały był maleńki to też odpadały takie wypady

A maślaczki to kilka spotkałam, ale to nie te lasy, na maślaki to bym musiała wsiąść w samochód i pojechać trochę dalej

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe