Moje kwiatki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Taccanivea
1000p
1000p
Od: 24 cze 2009, o 12:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

u mnie wczoraj nie było :wink:
Pozdrawiam, Maryla
Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:)
Spis treści
Awatar użytkownika
ogrodniczka01
1000p
1000p
Od: 18 lip 2009, o 11:45

Post »

Asiu śliczne storczyki i kalanchoe :P
Też udałam się do biedronki ale już nie było nic :roll:
Oni chyba dają po 5 szt na sklep; :wink:
Pozdrawiam i Zapraszam-Asia Ogród
Moje wątki
Sprzedam
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 14:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu u mnie był cały regał :D takich jak ten mój dużych i na dole stały takie mniejsze jak ten mój co jest parę stronek w tył u mnie taki żółty

Marylko to jest jeszcze nadzieja że dopiero dotrą do twojej biedrony :wink: ja żałuję że nie mam wizyty u dentysty jutro hi hi hi bo sama bym do domu nie wróciła :lol: :lol: :lol:

Ogrodniczko jak mówiłam u mnie było dużo a już wczoraj przywiezli a 15 kilometrów dalej w biedronce kupiłam kalanchoe bo jeszcze storczyków nie było może do twojej biedrony przywiozą trzymam kciuki żeby tek było bo są naprawdę piękne ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12 ;:12
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA :)
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Ale super kolorek ma storczyk :D Kalanchoe również pięknie kwitnie :) A jeśli u storczyka to nowy korzeń to i tak super, zdrowy i chce rosnąć, więc i pęd kwiatowy wypuści :)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Taccanivea
1000p
1000p

Post »

Asiu w mojej biedronie stoją jeszcze tuje i palmy kokosowe :wink: Czekam na te storki niecierpliwie :wink:
Pozdrawiam, Maryla
Spis treści
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p

Post »

Marylko na pewno będą :wink:
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p

Post »

I jak dziewczyny u was z grzybkami bo ja byłam wczoraj i przywiozłam koszyczek maślaczków :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p

Post »

esti42 pisze:I jak dziewczyny u was z grzybkami bo ja byłam wczoraj i przywiozłam koszyczek maślaczków :lol: :lol: :lol:
A ja jedynie kurki i młodziutkie podgrzybki :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
esti42
1000p
1000p

Post »

Kasiu to i tak dobrze bo ja to tylko wiem jak wyglądają maślaczki i czarne łepki hi hi no i muchomory no bo mi nie każą ich zbierać bo wolę kwiaty no ale jak już mnie do lasu wywiezli to co miałam zrobić :lol: :lol: :lol:
magi
500p
500p
Od: 30 maja 2009, o 23:15

Post »

uwielbiam zbierać grzybki, ale u nas jest tak sucho, mija 3 tydzień bez dzeszczu, za to non stop pali słońce i wiatr :? , o grzybach już dawno zapomniałam :(
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p

Post »

esti42 pisze:Kasiu to i tak dobrze bo ja to tylko wiem jak wyglądają maślaczki i czarne łepki hi hi no i muchomory no bo mi nie każą ich zbierać bo wolę kwiaty no ale jak już mnie do lasu wywiezli to co miałam zrobić :lol: :lol: :lol:
He he he he. A bo ja to człowiek lasu jestem :D Chociaż ze względu na mojego trzylatka zdecydowanie to się ograniczyło w ciągu ostatnich lat.
Ale maślaczki dobre grzybki, tylko ich obieranie mnie odstrasza :D
magi pisze:uwielbiam zbierać grzybki, ale u nas jest tak sucho, mija 3 tydzień bez dzeszczu, za to non stop pali słońce i wiatr :? , o grzybach już dawno zapomniałam :(
A u nas właśnie od trzech dni pada, więc i grzybków jeszcze więcej się pojawiło :) Mam nadzieję, że i u Ciebie niedługo się pojawią :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Taccanivea
1000p
1000p

Post »

A ja znów nie mogę się wybrać na grzybki... :cry:
Pozdrawiam, Maryla
Spis treści
magi
500p
500p

Post »

Kasiu mówisz że twój 3 latek cię ogranicza w lesie ? BO moje dziecię znów odwrotnie - sama jestem w szoku jak pięknei maszeruje 3 godziny po lesie bez zająkniecia nawet :shock: , i ciągle prosi o wyprawę do lasu - tylko ten pod bokiem już jej nie wystarcza, najlepiej gdzieś dalej jechać :lol: :lol: , jak nic w mamę się wdała z tymi grzybami :lol:

maślaczki też bardzo lubię, tylko i ch u nas się nei widuje jakoś :roll:
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p

Post »

magi pisze:Kasiu mówisz że twój 3 latek cię ogranicza w lesie ? BO moje dziecię znów odwrotnie - sama jestem w szoku jak pięknei maszeruje 3 godziny po lesie bez zająkniecia nawet :shock: , i ciągle prosi o wyprawę do lasu - tylko ten pod bokiem już jej nie wystarcza, najlepiej gdzieś dalej jechać :lol: :lol: , jak nic w mamę się wdała z tymi grzybami :lol:

maślaczki też bardzo lubię, tylko i ch u nas się nei widuje jakoś :roll:
ha ha ha, ogranicza, ale nie w tym sensie że nie chodzimy tylko, że za bardzo :D On pędzi przez las, a ja za nim, i tyle co w biegu znajdę to moje :lol: :lol: :lol: Raz nas jakaś babka daleko w lesie spotkała i była w szoku jak taki mały z plecakiem i kijem maszeruje :D
A grzybki zbiera, tylko że na razie wszystkie :lol: :lol: :lol:
A ostatnio jeździ rowerem - nowy szał ;) - to tylko na spacery do lasu, grzyby odpadają ;)
A jak byłam w ciąży i jak mały był maleńki to też odpadały takie wypady :) Ale zaczynam nadrabiać, więc jeszcze sie pewnie nachodzimy :)

A maślaczki to kilka spotkałam, ale to nie te lasy, na maślaki to bym musiała wsiąść w samochód i pojechać trochę dalej :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
magi
500p
500p

Post »

dzieci potrafia zadziwiać - moja w ub roku chodziła z a babcią i zbierała to co babcia zostawiła :lol: , bo moja mama trochę niedowidzi, w szoku byłam jak takie malutkie podgrzybeczki zbierała :lol: , i fajnei bo na grzybach zna sie tak jak ja właściwie
niedługo będe się jej pytać o radę w sprawie grzybów :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”