Mój ogródek - chatte, cz.7
Izo,u mnie też trzęsienie ziemi.Przesadzanie,dosadzanie no i robienie pergoli na róże pnące.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuś, cały czas wstawiam zdjęcia porewolucyjne ;)
Rewolucja po rewolucji natomiast nie wygląda jeszcze ciekawie ...
Aniu, widzę właśnie
Trawnik zacznie znikać w zastraszającym tempie
Kochani, siadłam tylko na chwilę do komputera, bo ledwie widzę na oczy i nie trzymam się na nogach
Mam nadzieję, ze to długo nie potrwa, bo muszę dalej sadzić, przesadzać! A własnie dostałam przesyłkę od Anulki!
Jeszcze nigdy nie przechodziłam infekcji w taki sposób
Gdyby się to troche przeciągnęło - w końcu kto wie, kiedy wirus odpuści? - to nie martwcie się, jak mnie nie będzie na forum. Oznaczać to będzie, ze leżę martwym plackiem i ciężko dyszę, czekając na poprawę
Rewolucja po rewolucji natomiast nie wygląda jeszcze ciekawie ...
Aniu, widzę właśnie

Kochani, siadłam tylko na chwilę do komputera, bo ledwie widzę na oczy i nie trzymam się na nogach

Gdyby się to troche przeciągnęło - w końcu kto wie, kiedy wirus odpuści? - to nie martwcie się, jak mnie nie będzie na forum. Oznaczać to będzie, ze leżę martwym plackiem i ciężko dyszę, czekając na poprawę

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś nie daj się wirusom.
Kocice są twarde i nie poddają się nigdy.
Poleż, odpocznij, to i lepiej się poczujesz.
Kocice są twarde i nie poddają się nigdy.
Poleż, odpocznij, to i lepiej się poczujesz.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuś współczuję Ci z tą chorobą,mając na uwadze ile jeszcze do zrobienia ,a tu człowiek słaby,że ręką się ruszyć nie da...
Kuruj się domowymi sposobami,czosnek z miodem i mlekiem,woda z ogórków kiszonych,oczywiście domowych,tabletki emskie i dużo soków ...i leżeć 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam nadzieję, ze to długo nie potrwa, bo muszę dalej sadzić, przesadzać! A własnie dostałam przesyłkę od Anulki!
[/quote]
Izo co za wirus Cię dopadł ?
Obiecałam wkleić fotkę mojego marcinka wysokiego

Ale jak już pisałam U Krysi, jest jeden że mimo że go skrócisz on się troszkę pokłada jest prawie o połowę niższy a mimo wszystko się przewraca .
I być może że mimo obrywania jak rosną w półcieniu lub cieniu to i tak wyrastają wysokie bo ciągną do słońca ,ale moje rosną w słońcu więc nie mam z nimi problemu .
Genia

Izo co za wirus Cię dopadł ?
Obiecałam wkleić fotkę mojego marcinka wysokiego

Ale jak już pisałam U Krysi, jest jeden że mimo że go skrócisz on się troszkę pokłada jest prawie o połowę niższy a mimo wszystko się przewraca .
I być może że mimo obrywania jak rosną w półcieniu lub cieniu to i tak wyrastają wysokie bo ciągną do słońca ,ale moje rosną w słońcu więc nie mam z nimi problemu .
Genia
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Czuję się dziś trochę lepiej (wczoraj naprawdę nie miałam siły nawet chodzić!), więc siadłam do komputera, ale długo nie posiedzę. Plecy mnie bolą i łóżko wzywa, bo ... posadziłam dziś floksy i miętę od Anulki i 4 róże od Flasha ... I padłam
Ale musiałam zerknąć na forum ;)
Gieniu, nie wiem co za wirus - choruję bez gorączki, ale wczoraj po przejściu z pokoju do łazienki czułam się jak po zdobyciu sprintem Babiej Góry.
Dziękuję bardzo za zdjęcie. Jeżeli mówisz, że jest o połowę niższy, to chyba już wiem, jak wygląda Twój aster nie cięty
Mój jest jeszcze wyźszy, ale w przyszłym roku spróbuję go lekko obniżyc
A Twój może sie pokłada, bo mu za ciasno? Gdybyś zmniejszyła kępę, to może by przestał? ...
Nie wiem, ale tak sobie kombinuję
Halinko, Madziu, Grażynko, Nelu, Grażynko, Halinko, Agnieszko, Ewuniu, dziękuję Wam wszystkim za troskę i życzenia zdrowia - oby sie spełniły jak najszybciej, bo przeciez nie mam czasu chorować!
Jak będę się czuła lepiej, to obiecuję troche zdjęć 
Buziaki dla wszystkich

Gieniu, nie wiem co za wirus - choruję bez gorączki, ale wczoraj po przejściu z pokoju do łazienki czułam się jak po zdobyciu sprintem Babiej Góry.
Dziękuję bardzo za zdjęcie. Jeżeli mówisz, że jest o połowę niższy, to chyba już wiem, jak wygląda Twój aster nie cięty

Mój jest jeszcze wyźszy, ale w przyszłym roku spróbuję go lekko obniżyc

A Twój może sie pokłada, bo mu za ciasno? Gdybyś zmniejszyła kępę, to może by przestał? ...
Nie wiem, ale tak sobie kombinuję

Halinko, Madziu, Grażynko, Nelu, Grażynko, Halinko, Agnieszko, Ewuniu, dziękuję Wam wszystkim za troskę i życzenia zdrowia - oby sie spełniły jak najszybciej, bo przeciez nie mam czasu chorować!

Buziaki dla wszystkich