Funkia - gdzie kupić, polecane strony sprzedawców
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale dobrze, że zajrzałem pod podany link ...... toż ja mogę sobie tam pojechać i na żywo je zobaczyćmuchazezlotym pisze:Składamy zamówienie u Fransena - ktoś jest chętny na wspólną paczkę bez kosztów wysyłki do Polski?
Zapraszam na P.W.
http://www.hostaparadise.com/nwcatalog2.aspx

-
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Barcikowski
- 10p - Początkujący
- Od: 25 lis 2008, o 15:35
- Kontakt:
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Kontakt:
Pozdrawiam pana Barcikowskiego!
Byłam u niego w Pakości na wiosnę a z całymi zakupami ( ponad 150 roślin ) ledwo się zapakowałam do samochodu. Mają fantastyczne astry, liliowce, żurawki...i długo by tak wymieniać jeszcze - trzeba podjechać i samemu zobaczyć:-) A do host najwyrazniej właściciel szkółki ma też słabość - sądząc po ilościach i kompozycjach wokół domu.
Sama kupiłam 35 nowych host - i pewnie podjadę na nowe zakupy na kilka dni ( z Gniezna to tylko kawałek drogi ).
Tak więc sprawdziłam i tez polecam ! Szkoda, ze nie mają sprzedaży wysyłkowej...
Byłam u niego w Pakości na wiosnę a z całymi zakupami ( ponad 150 roślin ) ledwo się zapakowałam do samochodu. Mają fantastyczne astry, liliowce, żurawki...i długo by tak wymieniać jeszcze - trzeba podjechać i samemu zobaczyć:-) A do host najwyrazniej właściciel szkółki ma też słabość - sądząc po ilościach i kompozycjach wokół domu.
Sama kupiłam 35 nowych host - i pewnie podjadę na nowe zakupy na kilka dni ( z Gniezna to tylko kawałek drogi ).
Tak więc sprawdziłam i tez polecam ! Szkoda, ze nie mają sprzedaży wysyłkowej...
Re: Gdzie kupić zdrowe Hosty?
Na wiosnę kupowałem hosty w sklepie u patrykk_2005 . Otrzymałem ładne i zdrowe kłacza zgodne odmianowo
. Polecam, sprzedający uczciwy i bardzo sympatyczny. Te same odmiany wystawia w sklepie internetowym makadi.pl taniej niż na Allegro. Jestem ciekaw jaka będzie oferta w przyszłym sezonie.

- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Re: Gdzie kupić zdrowe Hosty?
Jestem bardzo poczatkujaca forumowiczka.Dotychczas kupowalam w kapersach i jakos sie udawalo,ale w tym roku juz nie będę miala odwagi.Podpowiedzcie gdzie kupowac w Polsce.
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny