Działka Romy wśród jezior

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko czy tą krwawnicę można z tej pryzmy przesadzić na rabatkę :?: :?:

Andrzejku nareszcie się zgraliśmy mamy to samo :lol: :lol:

Wiktorio nie mam czasu na nudę :wink: relacja będzie a Ty pomyślałaś o mojej propozycji [założenia wątku :?: ]też pozdrawiam bardzo bardzo cieplutko :lol: :lol:
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ech! Jak ja dawno nie siedziałam przy ognisku :D
Gitara, śpiewy i ciepły ogień wieczorem. Klimacik wspaniały :D
Sabina

Moje linki
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak, takie klimaty podobają się wszystkim...fajnie miałaś z rodziną i przyjaciółmi na działce :lol:
Sporo tych roślinek z siewu. Coś dla oka- piękny żeniszek i dla podniebienia- poziomki! Też wysiewałam, żółte i już
myślałam, że wszystko nadaremnie....a tu kilka dni temu, widzę! Są! Poziomki chyba tak długo wschodzą?
Ciekawa jestem co planujesz posadzić z drzew i krzewów? Miniaturki śliczne! Naprawdę mini, czy po prostu dzieciaczki?
:lol: :lol: :lol: Udanych imienin, no i na relację z grzybobrania liczę...buziaczki :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Pewnie, że można, u mnie chyba się rozsiewa, bo pokazuje się w różnych częściach ogrodu :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Strasznie mi żal Sabinko że mieszkamy daleko od siebie bo na pewno byśmy coś razem
zaśpiewały :wink: ale nic nie wiadomo czy jeszcze tak nie będzie :?: :?: ja nie mówię nie :lol: :lol: :lol:

Wito imieniny były bardzo udane, grzybobranie :?: ale pobyt będzie na pewno super ponieważ zabieramy przyjaciół i sąsiedzi też zapowiedzieli swój przyjazd[są to bardzo weseli
ludzie]skrzydełka już są zabejcowane piersi na szaszłyki też :P :P :P A jeżeli chodzi o drzewka owocowe to marzy mi się jeszcze czereśnia i jabłko, mam już jesienią w ubiegłym roku posadzone.......
dwie gruszki klapsa i konferencja śliwkę herman i ulenę morelę i brzoskwinię taki mały sadek ,chociaż moje dzieciaki śmieją się że będą złodzieje niszczyć siatkę :cry: :cry: Krzewy :?: tyle jest pięknych które bym chciała a nie mam .Iglaczki mają być podobno miniaturkami zobaczymy posadzone były w 2007 roku jak zrobiliśmy oczko i nic prawie nie urosły jutro jadę pozdrawiam cieplutko ;:196 ;:167

Może ją przesadzę bo tą sterte torfu musimy rozsypać pod nowo zakładany trawnik, łubin który został przekopany w lipcu nie wiem czy to powinno leżeć przez całą zimę czy można już teraz siać trawkę :?: Powiedz Grażynko :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Romko gdzie się podziewasz, na pewno coś dosadzasz, czy robisz przetwory na zimę?
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Romciu, bardzo mi się podoba ten miniaturowy iglaczek :)
Mam nadzieję, że zajrzysz do nas :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Andrzej Max
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lip 2009, o 15:35
Kontakt:

Post »

Romuś,
trawkę można , a nawet trzeba siać już teraz, wiosną ewentualnie dosiewać.
Mam nadzieję ze torf jest odkwaszony? :wink:
Pozdrawiam słonecznie
Andrzej M.
:-) Moje ogłoszenie.
Moje kamienie Moje kamienie 2011
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

[quote="Romualda Witczak"]Strasznie mi żal Sabinko że mieszkamy daleko od siebie bo na pewno byśmy coś razem
zaśpiewały :wink: ale nic nie wiadomo czy jeszcze tak nie będzie :?: :?: ja nie mówię nie :lol: :lol: :lol:

Romko ... ja trochę ryczę, w ogóle po piwku ;:91 Ale to nic, śpiew to śpiew obojętnie jak wychodzi he he!. Normanie widzę w wyobraźnie jak pięknie się drę i jak reszta się wkurza :twisted:
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Romciu u mnie miesiąc po przekopaniu łubinu śladu po nim nie było ,więc myślę ,że spokojnie możesz siać trawkę :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

No jak tam grzybobranie ?
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu Monisiu Andrzejku Sabinko Basiu Ewuniu :lol: dziękuję za odwiedziny :lol: właśnie dopiero wróciłam. Pogoda piękna, aż żal wracać ale trzeba kilka spraw załatwić. Już opowiadam co robiliśmy , posiałam trawkę, poobcinaliśmy drzewka [2 brzozy ] posadziłam
hortensję, kalinę, trzmielinkę, dziesięć tulipanów i trzy gatunki czosnku . :P Wszystko pięknie wygrabione i uporządkowane jutro zrzucę zdjęcia to coś wkleję do zobaczenia i dobrej nocki
dla wszystkich :lol: :P :lol: Grzybków też uzbieraliśmy sporo tylko przez ostatnie dni nie było
straszna susza przydał by się deszcz. :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Witaj, prawda sucho w ogrodzie też, podobno nie ma grzybów, a ty trochę nazbierałaś to cieszy :) Dużo zrobiłaś, teraz tylko czekam na fotki :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Zazdroszczę Ci tych grzybów u nas są jedynie opieńki zrobiłam kilka słoików mimo suszy pniaki są nieźle obrośnięte. Szkoda że jest tak sucho i pewnie sezon się na tym skończy. :(
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko umnie susza okropna trochę się obawiam czy wzejdą nasionka trawki ,ale mam nadzieję że popada sporo zrobiłam :roll: :roll:

Aniu jeszcze będą deszcze i będą grzybki już pokażę moje uwielbiam opieńki marynowane , :lol: ale u mnie jakoś nie mogę spotkać pokażę moje zbiory :P :P
Obrazek Było takich kilka :lol:
Sdzonki kalina ,hortensja, trzmielinki.
Obrazek Obrazek Czosnki, były też tulipanki ale została wyrzucona torebka, bardzo ładne.
Moje wszechobecne aksamitki reszta jutro :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”