Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta Twoja trójsklepka Basiu to znaczy że dobrze że nie pojechałam pod halę jak piszesz cienko było ale byłam w gospodarstwie ogrodniczym i podobno róże będą wykopywać w pazdzierniku i drzewka owocowe też chciałam sobie jeszcze dokupić jakieś ale jeszcze podobno za wcześnie nie wiem bo nie znam się

- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Dzień dobry
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki
Ewuniu tak może być
......nakupuję roślinek,miejsca braknie ......a gdzie potem hortensje upchnę
Na szczęście u mnie jeszcze jest tyle miejsca ,że nie nie muszę się martwić gdzie ,co posadzę........właściwie to cała moja działka jest ''czystą kartą" i jeszcze dużo wody upłynie zanim powiem- nie mam miejsca
Piszesz o powojniku, ja swojego muszę mocno ciachnąć na wiosnę bo wsadziłam go w tym roku a on nic
......jeden listek tylko wypuścił i tak się leni całe lato.....
Monisiu bo mnie to się wydaje ,że prymulki to w ogóle są takie zimozielone i mimo ,że delikatnie wyglądają to tak naprawdę są z nich prawdziwe twardzielki
Jadziu na pewno będzie pięknie i czy nowy czy stary płot ,to dalej będzie Twoja Oaza
Ewuniu czytałam ,że teraz przerabiasz etap remontowy
......współczuję bałaganu i tego zamętu związanego z remontem....dobrze wiem co to znaczy
Miło ,że mnie odwiedziłaś mimo braku czasu
Romciu mam nadzieję ,że pod Halą w tym tygodniu już będzie lepiej i wszystkie stoiska będą obsadzone
Też poluję na róże , na moją różaną rabatkę ale teraz wszędzie mały wybór......
Wybieram się pod samolot w niedzielę bo w sobotę podobno targów nie ma i mam nadzieję ,że upoluję jeszcze coś fajnego
Mam na liście trawy ozdobne, te nieszczęsne hortensje
, floksy........i jeszcze sporo innych zieloności
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia

Dziękuję wszystkim za odwiedzinki

Ewuniu tak może być

Na szczęście u mnie jeszcze jest tyle miejsca ,że nie nie muszę się martwić gdzie ,co posadzę........właściwie to cała moja działka jest ''czystą kartą" i jeszcze dużo wody upłynie zanim powiem- nie mam miejsca

Piszesz o powojniku, ja swojego muszę mocno ciachnąć na wiosnę bo wsadziłam go w tym roku a on nic

Monisiu bo mnie to się wydaje ,że prymulki to w ogóle są takie zimozielone i mimo ,że delikatnie wyglądają to tak naprawdę są z nich prawdziwe twardzielki

Jadziu na pewno będzie pięknie i czy nowy czy stary płot ,to dalej będzie Twoja Oaza

Ewuniu czytałam ,że teraz przerabiasz etap remontowy

Miło ,że mnie odwiedziłaś mimo braku czasu

Romciu mam nadzieję ,że pod Halą w tym tygodniu już będzie lepiej i wszystkie stoiska będą obsadzone

Też poluję na róże , na moją różaną rabatkę ale teraz wszędzie mały wybór......
Wybieram się pod samolot w niedzielę bo w sobotę podobno targów nie ma i mam nadzieję ,że upoluję jeszcze coś fajnego

Mam na liście trawy ozdobne, te nieszczęsne hortensje

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- Cynthia
Ewuś bardzo by było fajnie na siebie ''wpaść''

Ja będę na pewno ,tylko nie jestem teraz w stanie podać , o której tam będę
......jak pojadę sama to raniutko, jak z familią to już trochę później
Sabinko zanim trafiłam na Forum ,miałam całkiem inne wyobrażenie o moim ogródku.
Z czasem pomysły ewoluowały a teraz to już moje plany nie mają nic wspólnego z tym co było rok temu
I muszę wszystko robić stopniowo bo inaczej zginę i nie będę w stanie ogarnąć prac i zamysłów
Masz rację Sabinko.....to strasznie dużo pracy.....
Romciu w sobotę targów nie ma
....dopiero w niedzielę
Życzę Ci miłego i udanego wyjazdu tym bardziej ,że pogoda jest rewelacyjna
Adres do róż bardzo poproszę
.....od przybytku głowa nie boli
Jacku witaj
W takim razie jeszcze muszę zapolować na żółtą trójsklepkę bo na pewno jest urocza
A Ty swoją długo już masz ?
Część moich prymulek załatwiły koty i teraz ledwie żyją
......jednak wypuszczają malutkie listeczki i mam nadzieję ,że jak na "twardzielki" przystało, dadzą radę
A ja dzisiaj mam dzień wolny i pojechałam do Eclerka.....a oto efekty

Ja będę na pewno ,tylko nie jestem teraz w stanie podać , o której tam będę

Sabinko zanim trafiłam na Forum ,miałam całkiem inne wyobrażenie o moim ogródku.
Z czasem pomysły ewoluowały a teraz to już moje plany nie mają nic wspólnego z tym co było rok temu

I muszę wszystko robić stopniowo bo inaczej zginę i nie będę w stanie ogarnąć prac i zamysłów

Masz rację Sabinko.....to strasznie dużo pracy.....
Romciu w sobotę targów nie ma

Życzę Ci miłego i udanego wyjazdu tym bardziej ,że pogoda jest rewelacyjna

Adres do róż bardzo poproszę

Jacku witaj

W takim razie jeszcze muszę zapolować na żółtą trójsklepkę bo na pewno jest urocza

A Ty swoją długo już masz ?
Część moich prymulek załatwiły koty i teraz ledwie żyją

A ja dzisiaj mam dzień wolny i pojechałam do Eclerka.....a oto efekty

- Cynthia
Moniś pewnie i kłopot ale jak są ładnie wkomponowane w kwitnące rośliny ,to widok jest piękny
Mam kilka takich "trawiastych" fotek pozaznaczanych w czasopismach i chcę zrobić podobne kompozycje.
No i kupię tylko trawy bezrozłogowe bo nie chcę potem latać po całej działce i z nimi wojować.....za mały mam teren na takie ekspansywne

Mam kilka takich "trawiastych" fotek pozaznaczanych w czasopismach i chcę zrobić podobne kompozycje.
No i kupię tylko trawy bezrozłogowe bo nie chcę potem latać po całej działce i z nimi wojować.....za mały mam teren na takie ekspansywne

- Cynthia
Witaj Izabellizabell12 pisze:Bardzo podobają mi się Twoje ogrodowe widoczki a zakupy - zaszalałaś

Bardzo mi miło ,że podoba Ci się mój raczkujący ogródek i zapraszam częściej

Zakupowe szaleństwo chyba dopiero się zaczyna bo jeszcze czeka mnie w niedzielą wizyta na Targach