Mam nadzieję,że będę Was gościć często w swoim ogródu bo roślinki rosną jak szalone i będzie na co popatrzeć
Ogródek Goni@k
-
goni@k
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję Lilulila31 pisze:Gosiu naprawdę śliczny jest skalniak z kaskadą.
Roślinki małe, a już widać, że z sensem posadzone, a jak urosną powinno być bajecznie.
Chyba zacznę Ci zazdrościć, pozytywnie oczywiście.
Chyba w tym samym czasie zwiedzałyśmy nawzajem swoje ogródki,popatrz jaki zbieg okoliczności.
-
Grzegorz B
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ładny już teraz ten twój ogród Gosiu, a co to będzie za 3 - 4 lata jak rośliny podrosną. Zazdroszczę tej kaskady, szum wody to piękna muzyka. Ja chociaż mieszkam prawie na wodzie /przy starym zarośniętym stawie/ nie mam kaskady ani żadnego oczka wodnego. Zamiast szemrania wody na pocieszenie słucham kumkania żab.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Co tu dużo mówić ? Piękni,pięknie i fantastycznie jest u Ciebie

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Jak to mozliwe, ze przeoczyłam "otwarcie ogrodu"? Goniu, fajnie, ze pokazałaś jak przeobrażała się Twoja działka. Widac ile ta transformacja wymagała pracy, ale jak miałas takiego dzielnego pomocnika, z pewnością było Ci lżej ;) Skalniak jest niezwykle oryginalny, a najbardziej podoba mi sie kaskada
Roslinki też masz bardzo ciekawe. Nie wiem tylko co to za pomarańczowa piękność na drugiej stronie? Chyba ja znam, ale za skarby świata nie mogę skojarzyć
Ślicznie Goniu masz
Ślicznie Goniu masz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Zaglądam, oglądam i wyjść z podziwu nie mogę
Przepięknie i do tego konsekwentnie według planu
Może zresztą odwrotnie, dzięki temu, że według planu - wyszło przecudnie
Język mi się plącze, bo się tak zagapiłam. I podziw mnie nie opuszcza!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No rzeczywiście! Widziałam tę cudną azalię kilka razy, ale Twoja jest jeszcze młodziutka, ma niewiele listków, którym sie nie przyjrzałam i dlatego nie poznałam
Masz prawdziwe cudeńko! Zresztą widziałam wiele slicznych roslinek. Jestem ogromnie ciekawa, jak to bedzie wyglądać, razem ze skalniaczkiem, jak roslinki trochę podrosną
Juz masz slicznie, a co dalej będzie - ho,ho! Tylko nie żałuj zdjęć 
Masz prawdziwe cudeńko! Zresztą widziałam wiele slicznych roslinek. Jestem ogromnie ciekawa, jak to bedzie wyglądać, razem ze skalniaczkiem, jak roslinki trochę podrosną
- Anya
- Przyjaciel Forum

- Od: 5 gru 2006, o 14:54
Gosiu,
dziękuję za zaproszenie. Pooglądałam i zapobiegliwie wpraszam się na następne wizyty!
No, to jestem pod wrażeniem!
Pięknie i ze smakiem zrobiony zrąb ogrodu. Teraz się będzie wypełniał, zacieśniał i rósł w górę, aż kolory i kształty będą się dosłownie wylewać z rabat. Już Ci zazdroszczę tego widoku, co dzień przecież innego.
Nie wiem jak Ty, ale ja kiedyś po prostu siedziałam w ogrodzie lub w oknie i gapiłam się na rośliny, jak ich przybywało.
Wielkie emocje i satysfakcja z każdego nowego pędu i kwiatka. ;:54
Wspaniale sobie radzisz! Piękny skalniak i kaskada!
Szkoda, że czasem pieski Ci tę pracę niszczą. Podobno można tak psy nauczyć, że nie chodzą po rabatach. Ale to z czasem, młode psy są zbyt rozbrykane.
Masz ślicznego synka i pomocnika. To co teraz wchłonie, kiedyś zaprocentuje!
Za wszystko należą sie wielkie brawa
i tak trzymaj!
dziękuję za zaproszenie. Pooglądałam i zapobiegliwie wpraszam się na następne wizyty!
No, to jestem pod wrażeniem!
Pięknie i ze smakiem zrobiony zrąb ogrodu. Teraz się będzie wypełniał, zacieśniał i rósł w górę, aż kolory i kształty będą się dosłownie wylewać z rabat. Już Ci zazdroszczę tego widoku, co dzień przecież innego.
Nie wiem jak Ty, ale ja kiedyś po prostu siedziałam w ogrodzie lub w oknie i gapiłam się na rośliny, jak ich przybywało.
Wielkie emocje i satysfakcja z każdego nowego pędu i kwiatka. ;:54
Wspaniale sobie radzisz! Piękny skalniak i kaskada!
Szkoda, że czasem pieski Ci tę pracę niszczą. Podobno można tak psy nauczyć, że nie chodzą po rabatach. Ale to z czasem, młode psy są zbyt rozbrykane.
Masz ślicznego synka i pomocnika. To co teraz wchłonie, kiedyś zaprocentuje!
Za wszystko należą sie wielkie brawa
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
Już nadrobiłam zaległości i zwiedziłam Twój ogród, Gosiu. Miło posiedzieć przy wodnej kaskadzie w taki upał. Wspaniale to wszystko zaplanowałaś no i jest na co popatrzeć. Jak roślinki podrosną pięknie będą się prezentować na kamieniach.
. A tak przy okazji czy pomiędzy Łodzią, a Warszawą to może okolice Skierniewic? To moje rodzinne miasto.
Oczekuję z niecierpliwościa na dalsze fotki, a jakbyś mogła powiedz jak nazywa się kwiatek na ostatnim zdjęciu.
Ania
Oczekuję z niecierpliwościa na dalsze fotki, a jakbyś mogła powiedz jak nazywa się kwiatek na ostatnim zdjęciu.
Ania