Moja młoda działeczka - aanula cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ania

a jakie jeszcze kupiłaś????
Ja przez jesień i zimę będę dumać jak zrobić bok domku.....chcę tam róże które już mam, dokupię hortensje i może wrzosy i wrzośce posadzę.....
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też przyłączam się do gratulacji (w pełni zasłużyłaś!!!!) - koniecznie zdaj relację.
Mnie tez strasznie korci co za 2 hortensje jeszcze kupiłaś poza Limelight...
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

I ja Gratuluję ;:109 zajęcia tak zaszczytnego miejsca.dobrze ,ze nie masz działki na moich działkach ,bo bym miała cięzki orzech do zgryzienia . :wink: :roll:

a ta rózyczka zamiast kawki-Cappucino dla Ciebie :D

Obrazek
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu czy już dyplom w kieszeni , a był jeszcze jakiś załącznik :?: :?:
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Anulko - gratulacje, oczywiście zasłużone to miejsce, bo Twoja działka jest przepiękna.

Ogladałam wcześniejsze fotki, roślinki są piękne, ale ten Twój żywopłot - cudo. No i pachnidła, z tuberozą na czele, będę musiała o niej pomyśleć, choć zdaje się, ona nie taka łatwa w uprawie...
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Nawet nie wiesz jaka jestem dumna że cię znam ( choć wirtualnie ) :P
To naprawdę przyjemnośc gdy znajomy ogród jest nagrodzony.
Jakbym sama dostała dyplom :D
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

AANULKO ,buziolki za przesyłeczkę . ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Gratuluję I miejsca! Masz taka cudowną i zadbaną działkę, że nie mogło być inaczej.
Potwierdzam, że tuberoza pachnie niesamowicie - szczególnie wieczorem ( mam ją już 2 rok ).
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ania jeszcze świętuje odbiór dyplomu :?: :?: :shock: gdzie Ona się zgubiła :?: :?: :?:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aniu ja już gratulowałam w dodatku w realu ,ale mogę jeszcze raz :D .
Wiesz paprotki rosną w oczach - pamiętasz chociaż :twisted: , teraz trzeba się zastanowić co dalej ;:224 .
Mam pytanie , takie malutkie :roll: , czy ja mogłabym prosić o maciupcie koleuski do ukorzenienia ;:168
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Hej Aniu!

W zeszłym roku miałam paletkę nowogwinejskich niecierpków ale nie rozrosły mi się tak jak twoje....Niesamowite po prostu! Jak ty to zrobiłaś dziewczyno? :)

Jedna kępa twoich niecierpków ze zdjęcia to jedna sadzonka z paletki???
Czym je dokarmiłaś przyznaj się :)
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Aniu, gratuluję Ci dyplomu bo zasłużyłaś na niego.
A teraz czekam na relację...
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Zawitałam tu przypadkiem i od razu mnie wciągnęło. Piękny ogród i piękne zdjęcia.
Gratuluję dyplomu - w pełni zasłużenie :)
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Aanulko i ja dołączam się do gratulacji....Twoja działka jest piekna i zasłużenienie doceniono jej urodę :lol:
Aanulko, obok altany masz posadzonego świerka srebrnego kłującego /kiedyś pytałam Cię o jego nazwę :lol: /....Właśnie takiego chcę też posadzić, ale wyczytałam, że rosnie wielki - 20m...Powiedz proszę, czy Ciebie ta jego docelowa wysokość nie przeraża :? ...To chyba za wielkie drzewo na działki ROD....Chyba, że on powoli rosnie i zanim będzie taki wielki to mnie już nie będzie?? :? :lol:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Witajcie Kochani ;:4

Nie było mnie tu tylko chwilkę a tu tyle przyjemności na mnie czeka ...

Dziękuję wszystkim ... jollla500, Tess, JLG, Monia68, iga23, onka37, anulka, aleksandra odwazna, Ave, coma95, JolantaGraj, tu.ja, grazynarosa22, tija, Gabriela, Lamia, izabell12, jolami ... za gratulacje, i że mnie odwiedzacie, doceniacie i wspieracie
Obrazek

UWIELBIAM WAS ZA TO!!!!
:D
Obrazek

Najpierw odpowiem na posty a potem zdam relację z Dnia Działkowca ;:109

Dziewczyny, oprócz Limelight i Pink Diamond :wink: kupiłam jeszcze hortensję dębolistną i 'LE VASTERIVAL' :D
Już dzisiaj jedna przyjechała :tan dębolistna :D
Zdjęcia będą oczywiście ... :wink: trochę później ... :D :D

Ave pisze: Ogladałam wcześniejsze fotki, roślinki są piękne, ale ten Twój żywopłot - cudo. No i pachnidła, z tuberozą na czele, będę musiała o niej pomyśleć, choć zdaje się, ona nie taka łatwa w uprawie...
Ewuś ... tuberozę mam pierwszy rok ... przyznam się, że nie dbałam o nią zbytnio :oops: Posadziłam do donicy z nawozem wolno działającym i tylko podlewałam :wink: Spróbuję teraz przechować ją przez zimę a jak się nie uda, to kupię nastepne cebule bo uwielbiam ten zapach :roll:

coma95 pisze:Nawet nie wiesz jaka jestem dumna że cię znam ( choć wirtualnie ) :P
To naprawdę przyjemnośc gdy znajomy ogród jest nagrodzony.
Jakbym sama dostała dyplom :D
I słusznie comciu :D i słusznie :D :D bo ja tez jestem dumna, że znam Ciebie i wszystkich tych wspaniałych ludzi na Forum :D :D
Przecież jesteśmy Jedną Wielką Wspaniałą Rodziną Forumową!! :D
I mam nadzieję, że na drugi rok już się poznamy nie tylko wirtualnie ;:168

tija pisze:Aniu ja już gratulowałam w dodatku w realu ,ale mogę jeszcze raz :D .
Wiesz paprotki rosną w oczach - pamiętasz chociaż :twisted: , teraz trzeba się zastanowić co dalej ;:224 .
Mam pytanie , takie malutkie :roll: , czy ja mogłabym prosić o maciupcie koleuski do ukorzenienia ;:168
Eluś ;:196
Przyznaję się bez bicia, że zapomniałam o paprotkach :oops:
Wybacz mi ;:180 ale stara już jestem i sklerozę mam już zaawansowaną :roll:
Koleuski oczywiście wyślę :D wszystkie jakie mam :D :D
Podaj mi adres na P.W. a jeszcze w tym tygodniu wyślę.

Lamia pisze:Hej Aniu!

W zeszłym roku miałam paletkę nowogwinejskich niecierpków ale nie rozrosły mi się tak jak twoje....Niesamowite po prostu! Jak ty to zrobiłaś dziewczyno? :)

Jedna kępa twoich niecierpków ze zdjęcia to jedna sadzonka z paletki???
Czym je dokarmiłaś przyznaj się :)
Aneczko :D jedna sadzonka z paletki, to jedna kępa niecierpków :D :D
Na początku na prawdę wyglądały brzydko :roll: nawet teściowa była zła, że takie g.... kupiłam i posadziłam :twisted: ale podlałam je nawozem do kwitnących i tak sobie urosły :D :D No dobra :roll: potem jeszcze raz podlałam nawozem ... :lol: i jeszcze raz ... 8) :D :lol:

izabell12 pisze:Zawitałam tu przypadkiem i od razu mnie wciągnęło. Piękny ogród i piękne zdjęcia.
Gratuluję dyplomu - w pełni zasłużenie :)
Witaj Izabell ;:168 dzięki wielkie :D fajnie, że do mnie wpadłaś :D
Zapraszam częściej :D

jolami pisze:Aanulko i ja dołączam się do gratulacji....Twoja działka jest piekna i zasłużenienie doceniono jej urodę :lol:
Aanulko, obok altany masz posadzonego świerka srebrnego kłującego /kiedyś pytałam Cię o jego nazwę :lol: /....Właśnie takiego chcę też posadzić, ale wyczytałam, że rosnie wielki - 20m...Powiedz proszę, czy Ciebie ta jego docelowa wysokość nie przeraża :? ...To chyba za wielkie drzewo na działki ROD....Chyba, że on powoli rosnie i zanim będzie taki wielki to mnie już nie będzie?? :? :lol:
Jolu :D nie wybiegam myślami aż tak daleko ... jak sadziłam ten świerk nie myślałam o tym, jaki będzie za 20 lat :wink: Dostałam go w prezencie od swojego taty jak tylko kupiłam działkę i nawet nazwałam go imieniem taty :wink: Na razie przycinam go co roku a jak bedzie za wielki, to go po prostu przytnę ... najpierw od dołu a potem na górze :D :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”