Moje szkraby
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Marylko 
Śliczne nowości upolowałaś w Biedronce, ja widziałam, że mają już Alokazje, Palmy Livstonie, Zamioculcasy o Draceny sanderiana, więc znowu ciekawostki do upolowania ;)
Fiołeczek ślicznie kwitnie a Sabotek na pewno dojdzie do siebie
Chamedorea śliczna, również mam taką, przesadzałam ją do ziemi dla palm
Pozdrawiam serdecznie, Asia

Śliczne nowości upolowałaś w Biedronce, ja widziałam, że mają już Alokazje, Palmy Livstonie, Zamioculcasy o Draceny sanderiana, więc znowu ciekawostki do upolowania ;)
Fiołeczek ślicznie kwitnie a Sabotek na pewno dojdzie do siebie

Chamedorea śliczna, również mam taką, przesadzałam ją do ziemi dla palm

Pozdrawiam serdecznie, Asia

- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Na mojej szeflerze nic takiego się nie pojawia... Ciekawe od czego to..
Cieszę się, że zajrzeliście do mnie
Do biedronki mam zamiar wybrać się właśnie po palemkę i mam ochote na dracenę m. tricolor... Muszę pozbyć się 2 foteli z dużego pokoju to będzie miejsce na nowości jakieś oczywiście nie planowane, bo z planowanych nic mi nie wychodzi...
Cieszę się, że zajrzeliście do mnie

Do biedronki mam zamiar wybrać się właśnie po palemkę i mam ochote na dracenę m. tricolor... Muszę pozbyć się 2 foteli z dużego pokoju to będzie miejsce na nowości jakieś oczywiście nie planowane, bo z planowanych nic mi nie wychodzi...
Masz kochaną koleżankę

Powiedz STOP!Podpisz petycje przeciwko zabijaniu psów w Korei
Wymienię roślinki na odmiany trzykrotek których nie posiadam
Wymienię roślinki na odmiany trzykrotek których nie posiadam
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Taccanivea
- 1000p
Witaj Fiono
Krysiu mam 2 fotele w nadmiarze, szwagier chce je wziąć do nowego domu a w to mi graj, będzie miejsce na kwiatusie:D
Wrzucę kilka zdjątek z mojego domu rodzinnego. Kwiatami tam teraz zajmuje się tata i muszę przyznać, że jak na mężczyznę starej daty, który prac domowych nigdy nie wykonywał, to z kwiatami idzie mu nawet dobrze
To moja szeflera i juka, które w mieszkaniu w bloku zwyczajnie mi się nie zmieściły

Zamiokulkas dochodzący do siebie po pierwszym kontakcie z tatą i przelaniu

Aloesy 2 różne

Reo, klalatea i begonia

Cissus rombolistny Ellen Danica, aż się prosi o wymianę ziemi i nową podporę, ale musi poczekać do przyszłego tygodnia

I fiołeczek, który niezmordowanie kwitnie...
Biedna róża, którą znów zżerają mszyce i już nie wiem jak z nimi walczyć - ręce opadają normalnie...

Moje pelargonie, mam ich 6, ale wszystkie są takie same, wię zrobiłam zdjęcie tylko jednej. Tata niestety zapomina obrywać przekwitnięte kwiaty i mają mało świeżych... Wczoraj trochę poobrywałam, więc w przyszłym tygodniu będą już ładniejsze

Krysiu mam 2 fotele w nadmiarze, szwagier chce je wziąć do nowego domu a w to mi graj, będzie miejsce na kwiatusie:D
Wrzucę kilka zdjątek z mojego domu rodzinnego. Kwiatami tam teraz zajmuje się tata i muszę przyznać, że jak na mężczyznę starej daty, który prac domowych nigdy nie wykonywał, to z kwiatami idzie mu nawet dobrze

To moja szeflera i juka, które w mieszkaniu w bloku zwyczajnie mi się nie zmieściły

Zamiokulkas dochodzący do siebie po pierwszym kontakcie z tatą i przelaniu

Aloesy 2 różne

Reo, klalatea i begonia

Cissus rombolistny Ellen Danica, aż się prosi o wymianę ziemi i nową podporę, ale musi poczekać do przyszłego tygodnia

I fiołeczek, który niezmordowanie kwitnie...

Biedna róża, którą znów zżerają mszyce i już nie wiem jak z nimi walczyć - ręce opadają normalnie...

Moje pelargonie, mam ich 6, ale wszystkie są takie same, wię zrobiłam zdjęcie tylko jednej. Tata niestety zapomina obrywać przekwitnięte kwiaty i mają mało świeżych... Wczoraj trochę poobrywałam, więc w przyszłym tygodniu będą już ładniejsze

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Taccanivea
- 1000p
Dziękuję Aniu
Szeflerę podcinałam na wiosnę, bo do sufitu już sięgała, niestety obcięte pędy mi się nie ukorzeniły. Tak się zastanawiam czy znowu jej nie podciąć, będzie bardziej gęsta...
A begonia nie kwitła w tym roku... Dziwne troszkę... W październiku będę ją odmładzać, bo mam nadzieje na trochę więcej czasu, więc jeśli chcesz zaszczepkę, to będę o Tobie pamiętała:D

A begonia nie kwitła w tym roku... Dziwne troszkę... W październiku będę ją odmładzać, bo mam nadzieje na trochę więcej czasu, więc jeśli chcesz zaszczepkę, to będę o Tobie pamiętała:D
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Taccanivea
- 1000p
Aniu, będę pamiętać o begonii
Szeflerkę próbowałam ukorzenić normalnie w wodzie, ale niestety zgniła...
Asiu, dziękuję
Mój tata na pewno się ucieszy, że pielęgnowane przez niego kwiaty są tak komplementowane
Tak sobie myślę, że kiedy przejdzie na emeryturę to złapie porządnego bakcyla 
Krysiu, Mirku no spore te roślinki moje urosły... Szeflerę dostałam od siostry 9 lat temu na imieniny. Miała około 20 cm i rosła jak na drożdżach, po 4 latach miała już 180cm... Obcięłam ją w połowie i znów wybujała do nieba, więc 2 lata temu znów została podcięta
w tym roku chyba też ją utnę
A juka ma lat 8. też pięknie rośnie, ale z niepokojem patrzę, kiedy sięgnie sufitu i będę musiała ją podciąć... Juki właśnie takie lubię prościutkie i zielone

Asiu, dziękuję

Krysiu, Mirku no spore te roślinki moje urosły... Szeflerę dostałam od siostry 9 lat temu na imieniny. Miała około 20 cm i rosła jak na drożdżach, po 4 latach miała już 180cm... Obcięłam ją w połowie i znów wybujała do nieba, więc 2 lata temu znów została podcięta

A juka ma lat 8. też pięknie rośnie, ale z niepokojem patrzę, kiedy sięgnie sufitu i będę musiała ją podciąć... Juki właśnie takie lubię prościutkie i zielone