Też zauważyłam podobieństwo .Na fotkach nie widać różnicy .Może w rzeczywistości łatwiej się je rozróżnia .piterek pisze:Nono Danusiu - zakupy żurawkowe przepiękne! A napisz mi proszę czym tak na Twoje oko rózni się 'Raspberry Ripple' od 'Midnight Rose'?
!
Danusiu, Twoje zniechęcenie jest normalne. Po takim szoku musisz odreagować. Wiele osób na działkach (jak obserwowałam przez długi czas) po takich aktach wandalizmu i spaleniu domków całkiem rezygnuje z uprawiania ogródka działkowego. Ale oni nie mają takich RARYTASÓW jak Ty. No i kotów do karmienia, oczywiście. Jak widzisz potrzebują Cię i zwierzęta i roślinkiktoś pisze:a za chwilę dociera do mnie ,że to wszystko bez sensu .
Przyjdzie bezkarne bydle i bez powodu zniszczy ....
Wczoraj dostałam piękne roślinki i byłam w siódmym niebie , a dzisiaj już mi wsio ryba
Danusiuzanna pisze: Danusiu, Twoje zniechęcenie jest normalne. Po takim szoku musisz odreagować. Wiele osób na działkach (jak obserwowałam przez długi czas) po takich aktach wandalizmu i spaleniu domków całkiem rezygnuje z uprawiania ogródka działkowego. Ale oni nie mają takich RARYTASÓW jak Ty. No i kotów do karmienia, oczywiście. Jak widzisz potrzebują Cię i zwierzęta i roślinkiWiosną znowu będziesz się cieszyć z każdego listka i kwiatka! Zobaczysz! Na razie dołuje Cię widok pogorzeliska, tym powinnaś zająć się najpierw (wiem, wiem, łatwo powiedzieć, trudniej zrobić.
)