Piękne prace Wam wychodzą i aż trudno ocenić, która ładniejsza Podziwiam ty bardziej, że kiedyś też lubiłam "prace ręczne", szczególnie szydełkiem. Trochę jeszcze tego gdzieś jest w domu. Teraz niestety, mogę tylko podziwiać . Proszę o więcej zdjęć, bo radują i oczy i duszę.
Moje hobby to oprócz ogródka storczyki. Poza tym coś rękodzielę tochę szycia, xxx, innych haftów w zależności na co w danej chwili mam ochotę.Ostatnie moje wyszywki to dzinsy dla moich 6 letnich bliżniaczek, które w tym roku idą do zerówki a ja już strasznie to przeżywam.
Pozwoliłam sobie wkleić różne głupotki.
TETAWU twoje pieski są śliczne
BETY79 - nie przejmuj się wirusami jak facet jest koło, mi się kiedyś wgrał jakiś program szpiegowski ruski i dopiero miałam burę choć mnie osobiście to śmieszyło, ale mój mąż pracuje na kompie i się nieżle wkurzył bo zmarnował trochę czasu na naprawienie mojej beztroski
orchidea - jestem pod wielkim wrażeniem.Twoje robótki są bardzo ładne . Ja swój obrazek z jamnikami zmniejszyłam, bo taki potrzebowałam.A ponieważ kocham jamniki, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wyszyję cały obraz.Pozdrawiam
To trzeba mieć talent i cierpliwość :P
Ja kiedyś bardzo lubiłam robić na drutach teraz trochę brak czasu, po pracy obiad zakupy i codzienne obowiązki i zasypiam na siedząco.
Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam :P